Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izlaiž 15,6″ portatīvo monitoru I1601P ar hibrīda USB-C un USB-A savienojumu

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paplašina savu portatīvo monitoru klāstu ar jauno I1601P. Portatīvie ekrāni ir vienkāršs risinājums, lai paplašinātu viena monitora iestatījumu līdz vairāku monitoru risinājumam, atrodoties ceļā, darbā vai mazajā mājas birojā. 39,5 cm (15,6″) I1601P ir kompakts un pēc izmēra līdzīgs klēpjdatora displejiem. I1601P piedāvā Full HD izšķirtspēju un IPS paneļa tehnoloģiju, kas nodrošina bagātīgas krāsas, asumu un platus skata leņķus (170/170°). To var savienot, izmantojot gan USB-A, gan USB-C ieeju, turklāt visu pateicoties viena kabeļa risinājumam (kabelis ir iekļauts komplektā).

    Neatkarīgi no tā, vai strādājat no mājām vai birojā, otrais ekrāns palielina produktivitāti, efektīvi dubultojot izmantojamo ekrāna laukumu. Daudziem ir kļuvis skaidrs, ka darbs ar vienu ekrānu, piemēram, klēpjdatora displeju, kavē darbplūsmas, izraisot pārblīvētu un pārslogotu darba telpu.

    Reklāma

    Protams, tas attiecas arī uz darbu, atrodoties ceļā. Lietotāji, kas pieraduši strādāt ar diviem displejiem pie sava biroja galda, pieprasīs tādu pašu produktivitātes pieaugumu arī ceļā, vilcienā vai lidmašīnā, vai jebkur citur.

    Šajos gadījumos AOC pārnēsājamie displeji ir lielisks glābiņš. Portatīvo displeju klāstā ir daudz iespēju; piemēram, I1601FWUX piedāvā portatīvo 15,6” displeju ar USB-C savienojumu, savukārt I1659FWUX piedāvā līdzīgu paneli ar USB DisplayLink tehnoloģiju, izmantojot USB-A portu.

    Pateicoties hibrīda viena kabeļa risinājumam, pilnīgi jaunais I1601P apvieno labāko no abām pasaulēm. Izmantojot vienu USB-C kabeli, I1601P var viegli savienot ar portatīvajiem datoriem un ierīcēm, kas aprīkotas ar USB-C. Savienojums darbinās displeju un pārsūtīs video signālu ar USB DisplayPort Alternate režīmu.

    Papildus elastībai

    Kaut arī USB-C tehnoloģija kļūst arvien izplatītāka, vecākiem klēpjdatoriem un ierīcēm šī porta var nebūt. Šajā gadījumā DisplayLink tehnoloģija pārsūta video signālu caur parasto USB-A portu, piedāvājot šo tūlītējas produktivitātes uzlabojumu visdažādākajām vecākām un jaunākām ierīcēm.  DisplayLink draiverus var lejupielādēt dažādām operētājsistēmām, tostarp Windows, macOS, Android, ChromeOS un Ubuntu.

    I1601P var elastīgi izmantot gan vecākiem, gan mūsdienīgiem datoriem, tāpēc I1601P var pielietot dažādi. Uzņēmumos un mājās, kur dažām ierīcēm var būt USB-C, bet dažām tikai USB-A, I1601P arī nodrošina displeja izvēršanas iespējas. Priekšrocības, ko sniedz otrs ekrāns, ir ievērojamas; vienā displejā var tikt attēlots e-pasta ziņojums vai IM klients, bet otrā tiek rādīts Word dokuments vai izklājlapa. Vai arī vienā displejā varat skatīties videoklipu, bet otrā – veikt piezīmes. Tas ir jūsu iztēles ziņā!

    Nēsājiet to droši jebkur

    I1601P dizains ir minimālistisks, ar pelēku alumīnija aizmuguri un plānām melnām apmalēm priekšpusē. Komplektā iekļautais SmartCase var aizsargāt displeju no skrāpējumiem, kad to pārvadā, kā arī kalpo kā salokāms statīvs. Tas sver tikai 800 g un ir pietiekami viegls, lai to varētu pārvadāt somā vai mugursomā lidmašīnās un vilcienos vai ikdienas braucienos.

    AOC I1601P izmanto 15,6″ IPS paneli ar 1920 x 1080 izšķirtspēju un 60 Hz atsvaidzes frekvenci un 5 ms GtG reakcijas laiku. Ar 220 nitu spilgtuma līmeni un pretatspīduma pārklājumu tas ir izmantojams lielākajā daļā biežāk sastopamo apgaismojuma veidos. LowBlue tehnoloģiju var aktivizēt, lai samazinātu potenciāli kaitīgo zilo viļņu garumu. I1601P var izmantot ainavas un portreta režīmos. OSD var piekļūt, izmantojot fiziskās pogas, kā arī i-Menu programmatūru, kur var iespējot automātiskās pagriešanas funkciju.

    AOC I1601P ir pieejams no 2021. gada augusta par ieteicamo mazumtirdzbiecības cenu €239.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Miezis
    12.07.2021 22:34

    Atskaitot to ka type c kabelis tiek izmantots, kāda problēma jebkuram portatīvajam kompim pieslēgt papildus ekrānu?

    Krotow
    13.07.2021 01:02
    Reply to  Miezis

    Jaunajiem plakanajiem Apple un biznesa klases PC laptopiem bez USB-C/Thunderbolt 3 portiem citu portu nemaz nav.

    0822
    13.07.2021 08:12

    produktivitātes pieaugums lidmašīnā ahaha vienā ekrānā filma, otrā – neatraujoties, piezīmes par to. brokeris centrālparkā uz soliņa ar papildus monitoriem? es neredzu nevienu jēdzīgu pielietojumu mazam ārējam monitoram izmantošānai ārtelpās.

    Reklāma