Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus Pad preču zīme potenciāli norāda uz ražotāja vēlmi iesaistīties planšetdatoru tirgū

    Jaunākie raksti

    OnePlus ir pazīstams kā visai agresīva mārketinga viedtālruņu ražotājs, kas nesen iesaistījies televizoru un viedo pulksteņu tirgos, bet nu izskatās, ka OnePlus grasās ražot arī planšetdatorus.

    Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma birojā iesniegts pieprasījums, lai OnePlus tiktu nodrošināts “OnePlus Pad” nosaukums elektroniskai ierīcei. Pagaidām gan nav zināms, vai vispār OnePlus grasās ražot planšetdatorus.

    Reklāma

    Maija vidū OnePlus vadītājs Pete Lau izziņoja, ka OnePlus grasās arī Eiropā piedāvāt televizorus, bet šobrīd nav zināms, kādas cenas tiks piemērotas OnePlus TV Eiropas modeļiem. Šobrīd OnePlus televizori pieejami Indijā, bet tas mums neko nedod, vismaz ne priekšstatu par plānojamajām OnePlus TV cenām Eiropā. Par OnePlus TV tehnisko specifikāciju arī nav jēgas rakties, jo vēl nav zināms, kad tieši OnePlus uzsāks Eiropā piedāvāt televizorus. Iespējams, tie atnāks tikai kopā ar nākamajiem televizoru modeļiem.

    Tāpat OnePlus jūnija vidū paziņoja, ka OnePlus un Oppo apvienojuši vairākas abu uzņēmumu komandas, kas ļaus uzlabot ikdienas darbu veikšanu un iegūt papildu resursus, jo mazāks cilvēku skaits strādās pie vienādiem vai līdzīgiem projektiem. OnePlus un arī Oppo īpašnieks ir BBK Electronics, tāpēc šāds solis diez vai kādu pārsteigs. OnePlus un Oppo kopīgi strādās pie programmatūras un arī dzelžiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma