Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus apsola ilgāku atbalstu viedtālruņiem pēc apvienošanās ar Oppo

    Jaunākie raksti

    OnePlus pēc apvienošanās ar Oppo paziņojis, ka grasās nodrošināt vidējās un flagmaņu klases viedtālruņus ar trīs gadu atbalstu un lielajiem Android atjauninājumiem. Tas pats apsolīts Oppo viedtālruņiem.

    Viss gan nav ļoti vienkārši, jo pie trīs gadu lielajiem atjauninājumiem un četru gadu atbalsta tiks OnePlus 8 sērija un jaunāki flagmaņu klases viedtālruņi.

    Reklāma

    OnePlus Nord un jaunākie Nord / Nord CE viedtālruņi saņems divus lielos Android laidienus un trīs gadu atbalstu drošības ielāpiem. N10, N100 un jaunāki viedtālruņi tiks pie viena lielā Android laidiena un trīs gadu atbalsta drošība ielāpiem.

    Viens no OnePlus dibinātājiem Pete Lau jūnija vidū paziņoja, ka OnePlus un Oppo apvienojuši vairākas abu uzņēmumu komandas, kas ļaus uzlabot ikdienas darbu veikšanu un iegūt papildu resursus, jo mazāks cilvēku skaits strādās pie vienādiem vai līdzīgiem projektiem. OnePlus un arī Oppo īpašnieks ir BBK Electronics, tāpēc šāds solis diez vai kādu pārsteigs. OnePlus un Oppo kopīgi strādās pie programmatūras un arī dzelžiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.07.2021 16:01

    Redzēs kā viņiem būs ar Eiropas valstu garantijām. Citādi izklausās labi.

    P2002C
    05.07.2021 18:32

    Kaķim zem astes tie solījumi.

    Solījumi par ātriem un ilgstošiem Android updeitiem bija viens no key pointiem, kad pirku OnePlus 6T. Rezultāts ir tāds, ka arvien ir Android 10… 11-ais tagad tiek solīts labi, ja agrā rudenī (kad relīze būs jau gadu veca). Par 12to ļoti māc šaubas.

    Galvenais, ka tieši tas pats notika ar Motorola (kopš pārgāja Lenovo īpašumā). Ja gribas (gandrīz) tīru Android, tad reāli tagad Pixel tik paliek, jo OnePlus vairs negribu. Vai pāriet uz iPhone – ja 6 gadus vecam 6s iet jaunākais iOS, tad tas vieš respektu. :)

    Reklāma