Web Analytics
More
    Reklāma

    Neeva sevi dēvē par pirmo īsto privāto un bez reklāmām veidoto meklētājprogrammu

    Jaunākie raksti

    Pašās jūnija beigās oficiālu debiju piedzīvojusi jauna meklētājprogramma Neeva, kas sevi nodēvējusi par patiešām privātu un bez reklāmām esošu informācijas meklēšanas servisu.

    norāda izstrādāji, tad Neeva savos meklēšanas rezultātos patiešām neatspoguļos reklāmas un visi vaicājumi būs balstīti uz klienta patiesajām vēlmēm, norādot uz to, ka citas meklētājprogrammas ļoti daudz balstās uz reklāmām un saistītu rezultātu atspoguļošanu. Taču tas nebūs stāsts par Neeva, kuras prioritāte būs tieši klienta precīzās vēlmes. Tāpat lietotāji meklētājprogrammu varēs savienot ar e-pastu kontiem, kalendāru un mākoņpakalpojumu platformām, tādējādi sniedzot plašākus resursus precīzākas informācijas attēlošanai.

    Reklāma

    Neeva CEO Sridhar Ramaswamy norāda, ka šādiem servisiem ir jākoncentrējas uz labāko vaicājumu, lai atspoguļota lietotājam precīzākos rezultātus, nevis pārādīt reklāmu un meklēšanas paradumos pārdot saviem partneriem. Protams, tā kā Neeva nepelnīs no reklāmām un saglabās lietotāju privātumu, tad šis būs maksas serviss – 4,95 USD mēnesī. Šobrīd trīs mēnešus to iespējams izmantot bez maksas.

    Avots: Neeva

    Lietotājiem būs iespējams pašiem norādīt no kādiem resursiem viņi vēlētos saņemt informāciju un no kādiem nē. Tāpat Neeva biznesa plānos ir sadarbošanās iespēja ar satura radītājiem, daloties ar 20% peļņu, ja to informācija precīzi atbildēs uz lietotāju jautājumiem, kaut gan šis pa daļai jau izklausās arī pēc ne tik godīgas meklēšanas rezultātu prakses. To gan jau parādīs prakse un lietotāju komentāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    03.07.2021 15:24

    un pīlepīleej tātad ir reklāmu sakešotājs un tā bāzēts pasākums? tas CEO induss nav nedaudz iestrēdzis ar galvu lifta durvīs?

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Reklāma