Web Analytics
More
    Reklāma

    Zoom plāno iegādāties vācu jaunuzņēmumu Kites, lai uzlabotu zvanu tulkošanu tiešsaistē

    Jaunākie raksti

    Videokonferenču platforma Zoom oficiāli paziņojusi, ka iegādāsies jaunuzņēmumu Kalrsruhe Information Technology Solutions, ko saīsināti dēvē arī par Kites. Sadarbība panākta, lai video zvanu laikā uzlabotu reāllaika tulkošanu.

    Vācu jaunuzņēmums Kites specializējas mašīnmācīšanās izmantošanā, nodrošinot dažādas tulkošanas iespējas situācijās, kad tos nepieciešams parādīt nekavējoties. Uzņēmums sastāv no vairāk nekā desmit zinātniekiem, kuri ir saistīti tieši ar Karlsrūe Tehnoloģiju institūtu. Tas radīts 2015. gadā ar mērķi nojaukt valodas barjeras starp dažādās valodās runājošiem cilvēkiem un veidot gandrīz neredzamu pāreju starp tām.

    Reklāma

    Zoom gan nav publiskojusi darījuma finansiālo pusi, taču papildu plānos ir izveidot savu izpētes un attīstības centru tieši Vācijā. Viens no Zoom pārstāvjiem uzsvēris to, ka jaunā sadarbība ļaus uzlabot savu servisu un apmierināt klientu vajadzības, paceļot videokonferenču kvalitāti nākamajā līmenī. Kites iegāde būs viens no atslēgas soļiem, lai uzlabotu Zoom konkurētspēju tieši globālā kontekstā, ļaujot sazināties dažādu valodu pārstāvjiem.

    Kaut arī Zoom piedzīvoja savu popularitātes sprādzienu pandēmijas laikā, tomēr tieši reāllaika tulkošanas iespējās tādi konkurenti, kā Cisco, jau bija solīti priekšā. Taču tagad arī Zoom varēs konkurēt šajā jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.07.2021 14:32

    Nav brīnums, ka korporācijas, jau sāk aizliegt lietot to zoomiņu. Ķīnieši izplešas un ja valdība liks – arī spiego.

    Reklāma