Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu startaps “Longenesis” piesaistījis 1.2 miljonu dolāru sēklas investīciju raundu

    Jaunākie raksti

    Latviešu jaunuzņēmums “Longenesis” paziņojis, ka noslēdz sēklas investīciju raundu, ko galvenokārt atbalstījusi Rustama Gilfanova biznesa eņģeļu grupa, kopumā piesaistot 1,2 miljonus ASV dolāru lielu finansējumu. Starp investoriem arī atrodams Iļja Suharenko, kurš ir viens no investīciju grupas “LongeVC” vadošajiem partneriem.

    “Longenesis” galvenā darbības joma saistās ar risinājumu izstrādi, kuri veicina biomedicīnas digitalizāciju. Primārais mērķis ir palielināt pacientu uzticēšanos pētniecības organizācijām un pētījumu sponsoriem, mudināt un iedrošināt iesaistīties biomedicīnas pētījumos, lai iegūtu datus un varētu radīt jaunus risinājumus šajā jomā.

    Reklāma

    Ar medicīnu saistītie dati parasti ir sensitīvi un konfidenciāli, kas rada šķēršļus pētniekiem, kuriem drošticamu rezultātu ieguvei nepieciešamas lielas datu kopas. Ieviešot biomedicīnas digitalizācijas un pacienta piekrišanu veicinošus rīkus, “Longenesis” palīdzēs samazināt personāla atlases izmaksas un paātrināt biomedicīnas pētījumus.

    Ar iegūto finansējumu uzņēmums, kura galvenie biroji atrodas Rīgā un Honkongā, varēs paplašināties tirgū un attīstīt savus produktus. “Longenesis” pakalpojumi vērsti uz trim dažādiem produktiem. “Longenesis Curator” ļauj, piemēram, slimnīcām vai biobankām, publicēt anonimizētas pacientu datu kopas un saņemt ieinteresēto trešo personu sadarbības pieprasījumus. “Longenesis Themis” ir uz API balstīts piekrišanas pārvaldības rīks, kas domāts pacientu rekrutēšanai medicīniskajos un klīniskajos pētījumos. Savukārt “Longenesis Engage” dod iespēju ar vienu klikšķi uzņemt pacientu biomedicīnas pētījumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma