Web Analytics
More
    Reklāma

    SES satelītu tīkls nodrošinās tiešu pieeju Amazon mākoņpakalpojumiem

    Jaunākie raksti

    Orbitālo satelītu operators SES, kura viena no orbitālo satelītu telestacijām darbojas Rīgā, Zaķusalā ir saņēmis Amazon globālā tīmekļa pakalpojumu Amazon Web Services (AWS) apstiprinājumu SES satelītu tīkla spējai nodrošināt tiešu piekļuvi Amazon mākoņpakalpojumiem.

    SES ir pirmais satelīta operators, kurš ieguvis Amazon globālā tīmekļa pakalpojumu tiešā savienojuma nodrošinātāja sertifikātu. Tas nodrošinās SES klientiem elastīgu, drošu un uzticamu piekļuvi savām mākoņdatošanas programmatūrām un pakalpojumiem praktiski no jebkuras vietas visā pasaulē arī no attālām, lauku vai citām vietām ar ierobežotām tīkla iespējām vai vispār bez tām, ļaujot izveidot tīkla savienojumu starp biroju, datu centru, koplietošanas vietni vai citu objektu un AWS ar ātrumu no 50 Mbps līdz 100 Gbps. Klientiem ar liela apjoma darba slodzi AWS tiešais savienojums nodrošina drošus, elastīgus savienojumus ar konsekventu tīkla veiktspēju.

    Reklāma

    SES izmantos savu tiešā mākoņa pakalpojumu, lai klientus savienotu ar AWS datu centriem vidējas zemes orbītas (MEO) un ģeostacionāro (GEO) satelītu tīklā. Tiešā mākoņa pakalpojums būs pieejams arī SES nākamās paaudzes MEO zvaigznājā O3b mPOWER, kas tiks palaists vēlāk šogad. O3b mPOWER nodrošinās SES klientiem ideālu mākoņa savienojumu ar satelītu, atbalstot vairāku gigabitu pakalpojumus, kas dinamiski pielāgojas tīkla pieprasījumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    30.06.2021 08:30

    Un cik tad liels ir PING?

    Reklāma