Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izlaiž 4K spēļu monitoru ar 144 Hz un 1 ms

    Jaunākie raksti

    AOC savā G2 produktu līnijā izlaiž spēļu displeju, kurā apvienota 4K izšķirtspēja un 144 Hz atsvaidzes intensitāte – 71 cm (28”) U28G2XU. Datorspēlētājiem, kuri meklē labāko un jaunāko tehnoloģiju, pateicoties IPS panelim ar kristāldzidro 4K (UHD) izšķirtspēju, U28G2XU izceļas ar sarežģītām detaļām un spilgtām krāsām.

    Monitoru zibensātrā 144 Hz atsvaidzes intensitāte un 1 ms GtG reakcijas laiks nodrošina artefaktus nesaturošu, ātru un plūstošu vizuālo atgriezenisko saiti, lai spēlētāji varētu tūlītēji reaģēt. U28G2XU piedāvā AMD FreeSync Premium un Nvidia G-Sync savietojamību un tam ir VESA sertificēts displejs HDR 400, nodrošinot pievilcīgu dinamisko diapazonu. AOC U28G2XU būs pieejams no 2021. gada augusta par ieteicamo cenu 739 €.

    Reklāma

    Jauns laikmets

    Ar nepieciešamo GPU jaudu, kas tagad ir pieejama tirgū, datorspēles ar 4K izšķirtspēju un augstu atsvaidzināšanas ātrumu ir pieejamas plašai auditorijai. Sacensību uzvarētājiem 144 Hz atsvaidzes intensitāte ir kļuvusi par minimālu prasību, lai spēlētāji varētu tūlītēji reaģēt. Augstāko izšķirtspēju, piemēram, 4K, spēlētāji var novērtēt, jo tās precizitāte gandrīz neatšķiras no realitātes.

    Spēlētājiem, kuri neaprobežojas tikai ar konkrētiem spēļu žanriem, monitors ar 4K izšķirtspēju un 144 Hz atsvaidzes intensitāti varētu būt labākā to funkciju kombinācija, kas datorspēļu vidē jebkad redzēta.

    Ar 4K izšķirtspēju RTS spēlētāji vienlaikus var redzēt vairāk savā spēļu pasaulē un precīzāk plānot savu stratēģiju. RPG un sacensību nosaukumos attēli un faktūras paver neona apgaismotas ielas, bijību iedvesošus skatus un spīdīgas metāla bruņas ar dzīvē līdzīgu kvalitāti. Tik bagātīgu saturu ar mainīgu atsvaidzes intensitāti 144 Hz un bez ievērojama māņattēla var parādīt, pateicoties 1 ms GtG reakcijas laikam, pārceļot “klātbūtnes efektu” uz nākamo līmeni. Mūsdienās ar progresīvām GPU tehnoloģijām, piemēram, DLSS, sasniegt vairāk nekā 60 kadrus sekundē 4K izšķirtspējā ir kļuvis vēl vieglāk nekā jebkad agrāk.Labākajām datorspēlēm AOC U28G2XU piedāvā neatraidāmu piedāvājumu.

    Nākotnes ieguldījums un izcilas specifikācijas

    71 cm (28”) AOC U28G2XU ir izsmalcināti un gludi sarkani akcenti un 3 bezapmaļu dizains. Tas ir aprīkots ar IPS paneli un 4K izšķirtspēju (3840×2160). 144 Hz atsvaidzes intensitāte ar 4K izšķirtspēju tiek atbalstīta, izmantojot divus DisplayPort (1.4) savienojumus, savukārt tā divas HDMI 2.0 pieslēgvietas atbalsta 4K @ 60 Hz. Kaut arī U28G2XU ir paredzēts datorspēļu videi, jaunās paaudzes konsoles var izmantot arī ar 120 Hz atsvaidzes intensitāti un QHD izšķirtspēju, izmantojot monitora HDMI 2.0 pieslēgvietu.

    Pateicoties IPS paneļa tehnoloģijai, monitors piedāvā 178/178° skata leņķi, plašu krāsu gammu un optimālu krāsu pieredzi (98,8 % DCI-P3 pārklājums). U28G2XU spilgtums sasniedz 370 nitus un 1000:1 kontrastu. VESA sertificēts displejs HDR 400 nodrošina arī spilgtu krāsu un tumšu stūru augstu dinamisko diapazonu.

    Spēlētāji mūsdienās arvien vairāk veic dažādus uzdevumus, spēlē, sazinās tiešsaistē ar citiem spēletājiem, kā arī tiešsaistē rāda un komentē savu saturu. Šādiem un citiem gadījumiem U28G2XU atbalsta arī Picture-by-Picture režīmu, tāpēc divu attēlu avotus var attēlot vienu otram blakus.

    AOC U28G2XU ikdienas darba elastība un tā potenciāls darbam no mājām ir ļoti augsts: iebūvētais 4 pieslēgvietu USB 3.2 centrmezgls padara perifērijas ierīču, piemēram, tastatūras, peles un tīmekļa kameras pieslēgšanu ļoti vienkāršu un nodrošina tīru un neapkrautu spēļu un darba galdu. Kamēr monitors ir aprīkots ar diviem 3 W skaļruņiem, austiņu izeja var būt noderīga arī tam, lai pievienotu ārējās austiņas, piemēram, AOC jauno GH200.

    Lai apmierinātu spēlētāju vajadzības pēc ergonomiskas pozīcijas, U28G2XU statīvs ir regulējams augstumā (130 mm) un piedāvā plašu pagrieziena (-5/21,5°) un slīpuma (-32/32°) diapazonu. Tam ir arī 100 mm VESA stiprinājums displeja uzstādīšanai uz monitora statīva. Un, ja spēļu sesija turpinās vēlu naktī, LowBlue gaismas režīms samazina potenciāli kaitīgo zilo viļņu garumu, savukārt FlickerFree tehnoloģija novērš apgaismojuma mirgošanu.

    Tāpat kā pārējā AOC G2 līnija, arī AOC U28G2XU atbalsta sešus spēļu režīmus un funkcijas, piemēram, Dial Point (krustveida pārklājumu), Game Colour (krāsu piesātinājumu) un ēnu vadību, lai spēlētāji varētu maksimāli izmantot savas spēles un gūt virsroku pār saviem pretiniekiem.

    AOC U28G2XU būs pieejams no 2021. gada augusta par ieteicamo cenu 739 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma