Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft apvienos spēkus ar ASUS, veidos Designed for Xbox monitorus

    Jaunākie raksti

    Microsoft izziņojis spēku apvienošanu ar ASUS un pāris citiem ražotājiem, lai konsoļu spēļu entuziastiem piedāvātu vieglāk atpazīt monitorus, kas spēj pilnībā apkalpot jaunās Xbox konsoles iespējas. Protams, vari iztikt bez šī Designed for Xbox zīmola uz monitora iepakojuma, bet tad pašam jāiet cauri specifikācijai, lai saprastu, uz ko tieši spējīgs monitors.

    Designed for Xbox sērijā būs sākotnēji pieejami trīs monitori no trim ražotājiem – ASUS, Philips un Acer. Visi monitori saņems HDMI 2.1 savienojumu, kā arī 4K izšķirtspēju, HDR un 120 Hz attēla atsvaidzi, lai pilnībā atbalstītu Xbox Series X iespēju klāstu.

    Reklāma

    ASUS piedāvās ASUS ROG Strix 43 monitoru (XG43UQ Xbox Edition). Te pamatā ņemts jau esošais milzu izmēra 43″ monitors XG43UQ ar 4K izšķirtspēju, 144 Hz attēla atsvaidzi un HDMI 2.1 pieslēgvietu, kas ir viens no lielākajiem spēlēm paredzētājiem monitoriem pasaulē. Tiek reklamēts, ka ASUS XG43UQ tiks nodrošināts 1 ms reakcijas laiks, turklāt šis 43″ monitors saņēmis arī VESA Adaptive-Sync atbalstu, kas nozīmē, ka ASUS XG43UQ atbalsta AMD FreeSync (FreeSync Pro Premium) un Nvidia G-Sync.

    ASUS XG43UQ ir DisplayHDR 1000 sertifikāts, turklāt monitors spēj attēlot 90% no DCI-P3 krāstelpas. DisplayHDR 1000 ir divas HDMI 2.1 pieslēgvietas un divas HDMI 2.0, kā arī DisplayPort 1.4 connection ar display stream compression. Veikalos XG43UQ Xbox Edition nonāks oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma