Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” pielāgojusi “Model 3” Lielbritānijas ārkārtas dienestu vajadzībām

    Jaunākie raksti

    “Tesla” pārveidojusi esošo “Model 3” un pielāgojusi to Lielbritānijas policijas vajadzībām, autoražotājam tādā veidā plānojot izmēģināt savus spēkus Lielbritānijas ārkārtas dienestu transportlīdzekļu tirgū.

    “Tesla” kā policijas auto vismaz ASV nav nekāds jaunums, šīs mašīnas noziedzinieku ķeršanai izmantojot vairāku pilsētu policijas departamentiem. Tomēr šajos gadījumos policija iegādājas mašīnas un pēc tam tās pielāgo savām vajadzībām.

    Reklāma

    Šajā gadījumā “Tesla” pati uzbūvējusi policijas mašīnu un to plānu piedāvāt Lielbritānijas dienestiem, lai to izmēģinātu. Lai arī ražotājs nav atklājis tehnisko specifikāciju, eksperti norāda, ka izmantots “Model 3 Perfomance”, kas ar vienu uzlādi spēj nobraukt vairāk nekā 450 kilometrus, bet līdz 100km/h var ieskrieties 3,1 sekundē. Policijas mašīnai būs pietiekami ātri. “Model 3” pēdējo gadu laikā kļuvis ne tikai par pārdotāko elektroauto savā klasē, bet atsevišķos un pagaidām ļoti retos gadījumos arī par pārdotāko auto visā savā klasē, ieskaitot mašīnas ar iekšdedzes dzinējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma