Web Analytics
More
    Reklāma

    Leģendārā spēle RuneScape beidzot pieejama Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Tiešsaistē pieejamajai daudzspēlētāju spēlei (angliski MMO) RuneScape beidzot ir parādījusies oficiāla Android lietotne, kas pēc vairāku gadu testēšanas nodota gala lietotājiem, tomēr šo notikumu pavada ļoti daudz izstrādes kļūdas.

    RuneScape tirgū jau ir 20 gadus, jo tā tika izlaista tālajā 2001. gadā, un šīs spēles sakarā atcerējos par tādu tiešsaistes spēļu platformu Miniclip, caur kuru bija iespējams palaist arī RuneScape. Par spēles Android versiju tika runāts jau 2018. gadā, un oficiāli tā pie lietotājiem nonākusi šī gada 17. jūnijā. Kaut arī izstrādātāji ir turējuši savu vārdu un to piegādājuši laikā, tomēr mobilās versijas palaišanu skārušas ļoti daudz nepilnības, par kurām ir neapmierināti spēlētāji.

    Reklāma

    Es domāju, ka noteiktās aprindās šī spēle ir ļoti zināma. Tā ir atvērtā tipa daudzspēlētāju tiešsaistes spēle, kurā spēlētājs attīstīta savu varoni, pilda dažādus spēles uzdevumus, iegūst labākus ieročus un bruņas, un kļūst par stiprāko starp citiem spēlētājiem. Šobrīd kā nopietnākās problēmas mobilajā versijā tiek norādītas interneta savienojums un konta pieslēgšanās. Spēle ir slikti optimizēta, un lietotāja saskarne nav pārāk ērta. Ir sajūta, ka spēle it nemaz nav pielāgota tieši spēlēšanai viedtālruņos, tāpēc tās reitings šobrīd ir tikai 2,6.

    Spēļu izstrādātāji Jagex Games Studio strādā pie labojumiem, tomēr tā kā izstrāde ir notikusi vairākus gadus un pie oficiālās palaišanas ir redzamas ļoti daudz kļūdas, tas nerunā par labu leģendārajai spēlei. Var vilkt paralēles ar Cyberpunk 2077 debiju. Tomēr tie, kuri joprojām spēlē RuneScape vai sajūt nostaļģiju, noteikti var doties uz Google Play Store, lai iegūtu to savā Android ierīcē. Spēle ir pieejama bez maksas, tomēr ar 10,99 USD abonentu mēnesī tiks iegūti dažādi papildinājumi, kas ļaus ātrāk attīstīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    28.06.2021 01:14

    Kāds var paskaidrot, kas tur ir tik leģendārs?

    digitalk
    28.06.2021 02:23
    Reply to  Krotow

    Henrijs to spēlē jau 20 gadus?.. ;)

    Reklāma