Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful ieguldīs 4 miljonus eiro ražotņu izveidē Lielbritānijā un Polijā

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmums Printful turpina paplašināt savu darbību Eiropā, izveidojot vēl divus ražošanas centrus Lielbritānijā un Polijā. Printful jaunie ražošanas centri atradīsies Birminghemas apkaimē, Vulverhemptonā (Lielbritānija) un Lodžā (Polija).

    Šo centru kopējā platība būs gandrīz 20 000m2, un plānots, ka šīs ražotnes radīs vairāk nekā 100 jaunas darba vietas jau to pirmajā darbības gadā. Līdz ar jauno ražotņu atvēršanu, Printful būs jau 10 ražošanas centri visā pasaulē. Šobrīd trīs no Printful ražotnēm atrodas Eiropā, divas Latvijā un viena Spānijā, kuras papildinās Lielbritānijas un Polijas ražotnes. Tiek plānots, ka jaunās ražotnes darbu uzsāks līdz šī gada beigām.

    Reklāma

    Sākotnēji uzņēmums plāno ieguldīt teju 2,5 miljonus eiro jaunajā ražotnē Lielbritānijā, kur būs iekārtas apģērbu apdrukai, šūšanai un vēlāk arī citiem Printful pakalpojumiem. Piegādes Lielbritānijā notiks divu dienu laikā, kas ir labs rādītājs, lai piesaistītu jaunus biznesa klientus, kuru mērķauditorija atrodas Apvienotajā Karalistē.

    “Mēs izvēlējāmies Lielbritāniju kā savu nākamo atrašanās vietu, jo tā ir lielākais e-komercijas tirgus Eiropā. Mēs uzskatām, ka Lielbritānija varētu kļūt par otru lielāko Printful tirgu pēc ASV. Savukārt, Polija pēdējo 3 gadu laikā ir palielinājusi savu modes un apģērbu eksportu par 104%, tādēļ, lai neatpaliktu no pieaugošā pieprasījuma, mēs nolēmām izveidot ražotni arī Polijā,” atzīmē Dāvis Siksnāns, Printful izpilddirektors un līdzdibinātājs, piebilstot, ka jaunās ražotnes ievērojami saīsinās piegādes laikus Liebritānija un centrālajā Eiropā.

    Polijā uzņēmums plāno investēt aptuveni 1,7 miljonus eiro ražotnes izveidē, kas pamatā nodrošinās šūšanas pakalpojumus, radot unikālus aktīvas atpūtas apģērbus, kas būs ekskluzīvi pieejami Printful klientiem.

    Papildus tam, šā gada maijā, uzņēmums noslēdzis līgumu ar sadarbības partneriem ražotnēm divās lielākajās Brazīlijas pilsētās: Riodežaneiro un Sanpaulu.

    Printful ir Latvijas pirmais “vienradzis” un uzņēmums, kas nodrošina apdrukas un šūšanas ārpakalpojumus. Tas automātiski saņem, izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā, lai pircējiem visā pasaulē piedāvātu vairāk nekā 270 dažādu produktu. Printful Inc. meitasuzņēmums Printful Latvia 2020. gadā apgrozīja 47,2 miljonus eiro, kā arī samaksāja nodokļus 5 miljonu eiro vērtībā. Printful birojos Rīgā, Cēsīs un ražotnēs Mārupē strādā vairāk nekā 590 profesionāļi. Visā pasaulē Printful komandā strādā vairāk nekā 1800 cilvēku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma