Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izlaidis Dash Cam videoreģistratoru sēriju

    Jaunākie raksti

    Garmin izlaidis videoreģistratoru sēriju Garmin Dash Cam ar automātisku video saglabāšanu un Live View uzraudzības iespēju, nodrošinot iespēju auto vadītājiem reāllaikā fiksēt negadījumus un bīstamas situācijas uz ceļa. Sērijā pieejamas četras kabatas izmēra videokameras: Mini 2, 47, 57 un 67W. Kameras piedāvā automātiski ierakstīt video materiālus Garmin jaunajā tiešsaistes glabātuvē Vault. Savukārt, pateicoties jaunajām Parking Guard un Live View funkcijām, Dash Cam nodrošina diennakts transportlīdzekļa uzraudzību un brīdina autovadītāju par iespējamām bīstamajām situācijām saderīgā viedtālrunī Garmin Drive aplikācijā.

    “Ja jums nepieciešami pierādījumi par to, kas notika uz ceļa – jums pietiks ar pierādījumiem, ko sniedz mūsu auto kameras. Garmin jaunā tiešsaistes Vault krātuve ļauj ātri un ērti koplietot visus saglabātos videoklipus,” stāsta Dans Bārtels (Dan Bartel), Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents. “Kameras autovadītājiem nodrošina mieru, ieviešot jaunas savienotas funkcijas, tostarp brīžos, kad automašīna ir novietota stāvietā un neesat tai līdzās.”

    Reklāma

    Kompaktas un funkcionālās Dash Cam kameras:

    • Īpaši kompaktā Dash Cam Mini 2 ar HD 1080p ierakstīšanās iespējām\
    • Dash Cam 47: HD 1080p ar GPS funkciju
    • Dash Cam 57: HD 1440p ar GPS funkciju
    • Dash Cam 67W: HD 1440p, GPS un īpaši platais 180 grādu objektīvs

    GPS funkcija nepieciešamības gadījumā ļauj parādīt precīzu negadījuma vietu un laiku. Kameras aizmugurē video informāciju var skatīties 2 collu LCD displejā, tāpat neko palaist garām neļaus Garmin Clarity HDR optika. Balss kontroles funkcija, savukārt, ļauj saglabāt videoklipus, sākt un apturēt audio ierakstus, uzņemt fotoattēlus un veikt daudz ko citu, nepārtraucot pārvietošanos.

    Viss uzņemtais videomateriāls 24 stundas tiek automātiski uzglabāts drošajā tiešsaistes glabātuvē Vault, ar iespēju videoklipus saglabāt līdz 30 dienām. Live View monitoringa un Parking Guard brīdinājumi informē autovadītāju, ja stāvošā transportlīdzekļa tuvumā notiek aizdomīgas kustības vai negadījumi, kā arī veicina drošību uz ceļa braukšanas laikā, informējot par iespējamām sadursmēm. Kā arī atgādina par nepieciešamību nomainīt braukšanas joslu.

    Papildus, Garmin šonedēļ paziņojis par CamperVan ienākšanu tirgū. Tā ir jauna veida furgonu GPS navigācija, kas īpaši izstrādāta ceļotājiem un piedzīvojumu meklētājiem. Ceļojumu entuziasti, jauni pāri un ģimenes, kas vēlas apceļot Eiropu, var izmantot CamperVan navigāciju un ērti pārskatīt karti uz liela, viegli lasāma displeja, kā arī izmantot pavisam jaunas funkcijas, piemēram, Trendy Places, lai ceļojuma laikā atrastu skaistākas pieturas vietas un kempingus.

    Jaunās Garmin Dash Cam sērijas kameras pieejamas par ieteicamām mazumtirdzniecības cenām, sākot no 129,99 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma