Web Analytics
More
    Reklāma

    Donalda Trampa “Facebook” un “Instagram” konti paliks bloķēti līdz 2023. gadam

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad “Facebook” pārraudzības padome maijā nolēma, ka “Facebook” pašam jātiek galā ar lēmumiem par Donalda Trampa sociālā tīkla kontu, uzņēmums beidzot nonācis pie galīgā slēdziena. Nupat izlemts, ka bijušais ASV prezidents pie saviem “Facebook” un “Instagram” kontiem netiks līdz 2023. gada janvārim.

    “Facebook” arī norādījis, ka mainīs savu politiku attiecībā uz politiķiem. Uzņēmums nācis klajā ar jauniem izpildes protokoliem, kuri jāpiemēro tādos gadījumos, kāds bija ar Donaldu Trampu. “Facebook” piebilst, ka, ņemot vērā apstākļu nopietnību, kas noveda pie Donalda Trampa kontu bloķēšanas, secināts, ka bijušā ASV prezidenta rīcība ir nopietns uzņēmuma noteikumu pārkāpums, par kuru ir jāmaksā augstākais sods saskaņā ar jaunajiem  protokoliem. Līdz ar to “Facebook” apturējis Trampa kontu darbību uz diviem gadiem – sākot no šī gada 6. janvāra, kad norisinājās nemieri Kapitolijā, līdz 2023. gada 7. janvārim.

    Reklāma

    “Facebook” norāda, ka meklēs ekspertus, kuri novērtēs, vai risks sabiedrības drošībai saistībā ar Trampu ir mazinājies. Tiks novērtēti dažādi ārējie faktori, tajā skaitā vardarbības gadījumi, miermīlīgas pulcēšanās ierobežojumi utml. Ja uzņēmums konstatēs, ka joprojām pastāv nopietns risks sabiedrības drošībai, piekļuves ierobežojumi Trampa kontiem tiks pagarināti.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.06.2021 12:47

    Viņs jau var uztaisīt jau kontu un pateikt presei ,jau kādus daļu sekotāju atgūtu.
    Nezinu pēc ilga laika tiktu bloķēti tie.

    Reklāma