Web Analytics
More
    Reklāma

    CastPrint piedāvā 3D drukātus fiksatorus arī suņiem

    Jaunākie raksti

    2021.gadu medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmums “CastPrint” iesācis ar klientu loka paplašināšanu, nu jau piedāvājot 3D drukātas fiksatorus ne tikai cilvēkiem, bet arī mūsu četrkājainajiem draugiem. Šis pakalpojums tiek nodrošināts ar pandēmijas laikā izloloto projektu “VetCasts”, kura ietvaros izdevies palīdzēt jau vairākiem desmitiem dzīvnieku.

    “CastPrint” ražotās 3D drukātas fikstori jeb “ģipši” ir ūdensdroši, viegli, ventilējoši, kā arī katram pacientam individuāli pielāgoti, lai padarītu atlabšanas procesu pēc iespējas vieglāku un patīkamāku. Tāpat kā “CastPrint” ar savu produktu pierādīja, ka tomēr ir kas labāks par parasto, smago, tradicionālo ģipsi, arī “VetCasts” projektam tika nosprausts mērķis uzlabot dzīvnieku atlabšanas kvalitāti, ieviešot pavisam jauna veida produktu.

    Reklāma

    “VetCasts” iegūšanas process ir gaužām vienkāršs un ātrs – suņa saimnieks vai veterinārārsts “VetCasts” platformā ievada vajadzīgā “ģipša” parametrus, uzņēmums tos izdrukā un nosūta gatavus lietošanai.

    Ideja par “VetCasts” radās jau “CastPrint” pirmsākumos, tomēr loģiska produkta attīstība paredzēja, ka tā izgatavošanas process sākumā jānoslīpē ar cilvēkiem pirms vērst savu skatienu uz dzīvnieku pusi. Dzīvnieki tomēr nevarētu dot ziņu par to, vai ortoze tiem pieguļ, vai tā kaut kur spiež, vai arī pasacīt, kur nepieciešami uzlabojumi. Tagad visu, ko “CastPrint” iemācījies savos 4 darbības gados ar vairākiem simtiem izdrukātu “ģipšu”, var droši pielietot, lai palīdzētu atlabt arī mūsu četrkājainajiem draugiem, kuriem šīs ortozes būs daudz noderīgākas par tradicionālajiem līdzekļiem, jo tomēr ir diezgan grūti savam mīlulim ieskaidrot, ka nu viņš nevarēs aktīvi skraidīt apkārt ar traumēto ķepu. Tieši tāpēc “VetCasts” ir tik izturīgs salīdzinājumā ar parastajiem atlabšanas līdzekļiem, lai suns droši var atbalstīties uz “ģipsī” ietērpto ķepu, turklāt tam netraucē dubļi – to var pavisam vienkārši nomazgāt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma