Web Analytics
More
    Reklāma

    Beetroot Lab piesaista 10 miljonus un sadarbojas ar Konoru Makgregoru

    Jaunākie raksti

    Beetroot Lab paziņo, ka tās jaunākā mobilā stratēģijas spēle: Dystopia: Contest of Heroes, ko Huawei Europe Editors komanda atzina par pasaules labāko mobilo stratēģijas spēli 2020. gadā vien 2 mēnešus pēc globālās izlaišanas 2020. gada 18. novembrī, gatavojas sākt pasaules lielāko mobilo turnīru ciešā sadarbībā ar spēles zvaigzni Konoru Makgregoru. Dystopia: Contest of Heroes tika izlaista visā pasaulē vairāk nekā 20 valodās 2020. gada 18. novembrī, sadarbojoties ar cīņas sporta zvaigzni un starptautisko fenomenu Konoru Makgregoru un Paradigm Sports Management.

    Šogad darbību uzsāks masveida tiešsaistes daudzspēlētāju turnīra platforma, kuru vadīs pats Konors. Ikdienas individuālie un dueļu turnīri ļaus spēlētājiem iegūt episkas balvas spēlē, savukārt iknedēļas un mēneša turnīri kalpos kā kvalifikācija ikgadējam turnīram ar neaizmirstamām fiziskām balvām, tostarp parakstītām precēm, tikšanos ar Konoru Makgregoru, Lamborghini un naudas balvas desmitiem un simtiem tūkstošu dolāru vērtībā.

    Reklāma

    Papildus masīvajam pasaules mēroga turnīram Konors Makgregors sapludina robežu starp pasaulēm, kļūstot par reālu spēlējamu spēles varoni Dystopia, padarot viņu par vienu no nedaudzajām sporta slavenībām, kas jebkad ir attēlotas spēlē un padarītas par spēlējamu varoni.

    Kopš Dystopia: Contest of Heroes izlaišanas visā pasaulē 2020. gada 18. novembrī spēle jau ir guvusi milzīgus panākumus un piesaistījusi spēlētāju uzmanību visā pasaulē. Huawei to ir nosaucis par labāko mobilo stratēģijas spēli Eiropā, tā ir pieminēta Apple App Store lietotņu veikala sadaļā “Top-5 Games We Love” (angļu val. Piecas iemīļotākās spēles) un parādīta Google Play un Samsung App Store lietotņu veikalu galvenajās lapās, un tas ir tikai sākums. Konors Makgregors ar Dystopia ir ceļā uz 2021. gada labākās spēles balvas titula iegūšanu pasaulē, un viņš nemēdz padoties.

    “Mēs nevarētu būt vēl lielākā sajūsmā par šo spēli un šo sadarbību,” sacīja Dāvis Ziediņš, Beetroot Lab līdzdibinātājs. “Konors Makgregors ir parakstījis potenciāli ienesīgāko daudzgadīgo sportistu / slavenību licencēšanas līgumu mobilo spēļu vēsturē. Viņš ir pasaules mēroga zvaigzne, un viņš palīdzēs Dystopia gūt lielus panākumus.”

    “Bijām vēlējušies un plānojuši ienākt vairāku miljardu dolāru mobilo spēļu nozarē kopā ar savu klientu un biznesa partneri Konoru Makgregoru. Mēs ar nepacietību gaidām, kad šo saistošo un aizraujošo spēli varēsim piedāvāt gan Konora, gan spēļu faniem visā pasaulē,” sacīja Kilais Reinfelds, Paradigm Sports prezidents.

    “Vispirms es iekaroju cīņas pasauli, pēc tam viskija pasauli, un tagad es pārņemšu mobilo spēļu nozari, kurā es esmu iekšā,” tā par spēli pats Konors Makgregors.

    Atšķirībā no citām stratēģijas spēlēm, Dystopia: Contest of heroes pamatprincips būs globāls daudzspēlētāju turnīrs. Spēlētāji no visas pasaules sacentīsies par episkām spēles balvām un iespēju laimēt desmitiem un simtiem tūkstošu dolāru vērtas balvas. Konora Makgregora īpašā gada turnīra uzvarētājs saņems Lamborghini ar autogrāfu un tikšanos ar pašu Makgregoru.

    “Paredzams, ka pasaules mobilo spēļu industrijas ieņēmumi pieaugs par 13,3% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, sasniedzot 77,2 miljardus ASV dolāru visā pasaulē līdz 2020. gada beigām. Tas veido 48% no kopējiem spēļu ieņēmumiem visā nozarē; ievērojami apsteidzot konsoles, datoru un pārlūka spēles,” sacīja Ziediņš. “Pamatojoties uz monetizācijas datiem, kas saņemti gadu ilgā soft launch fāzē, tiek lēsts, ka Dystopia: Contest of Heroes potenciālie ieņēmumi 24 mēnešu laikā ir 225 miljoni ASV dolāru.”

    “Beetroot Lab ir komanda, pieredze un infrastruktūra, lai maksimāli palielinātu Konora ikonas statusu, un sasniegtu pasaules mēroga panākumus,” piebilda Paradigm Sports klientu apkalpošanas direktors Marks Rūnijs.

    “Konors Makgregors ir iekarojis cīņas sporta un viskija industriju, tagad ir pienācis laiks iekarot mobilo spēļu industriju! Mēs neesam šeit, lai piedalītos, mēs esam šeit, lai pārņemtu!” teica Ziediņš.

    Dystopia: Contest of Heroes ir episks Build & Battle un RPG stratēģijas hibrīds, kura darbība norisinās nākotnes kiberpanka pasaulē. Šī mobilā stratēģijas spēle apvieno divus no visvairāk pelnošajiem spēļu nozares elementiem – stratēģisko un sociālo – zem populārās zinātniskās fantastikas tēmas. Konors Makgregors kā spēles seja vēl vairāk paplašinās auditoriju, iekļaujot cīņas sporta cienītājus. Neskatoties uz to, ka spēle ir mid-core stratēģija, Dystopia tika veidota, koncentrējoties uz vienkāršu uzsākšanas procesu, iepazīstinot spēlētājus ar spēli pakāpeniski – ļaujot pat casual spēlētājiem un tiem, kas ikdienā nespēlē, viegli uzsākt un apgūt spēli.

    Dystopia spēlētājs sāk spēli kā dumpinieks, kurš atrod vietu savai bāzei postapokaliptiskā nākotnes pasaulē, kur sabiedrību kontrolē lielās korporācijas. Spēlētājam ir jāveido impērija, pārņemot Ņujorkas rajonus, vienlaikus vācot fantastisko aprīkojumu, iebrūkot citu spēlētāju bāzēs un uzlabojot savu. Sociālāki spēlētāji var izveidot apvienības (Alliances) ar vairāk nekā 100 citiem dalībniekiem un virzīties uz ekonomisko izaugsmi, atbalstīt cits citu reidos vai karot pret citām apvienībām.

    Kā galveno spēles elementu spēlētāji piedzīvos tiešraides multiplayer turnīra platformu, kuru vadīs pats Konors Makgregors. Ikdienas vienspēļu un dueļu turnīri ļaus spēlētājiem iegūt episkas balvas spēlē, savukārt iknedēļas un mēneša turnīri kalpos kā kvalifikācija ikgadējam turnīram ar neaizmirstamām reālām balvām, tostarp parakstītām precēm, tikšanos ar Konoru Makgregoru un naudas balvām desmitiem un simtiem tūkstošu dolāru vērtībā.

    Beetroot Lab ir privāts uzņēmums, kas dibināts 2014. gadā Rīgā, Latvijā un kas specializējas mobilo spēļu izstrādes jomā iOS un Android platformās. Sešos gados Beetroot Lab ir izveidojusi komandu no vairāk nekā 25 pieredzējušiem profesionāļiem, kas aptver visas spēļu izstrādes jomas. Mūsu prasmīgā komanda ir izstrādājusi vairāk nekā 100 spēles, kas ir publicētas lietotņu veikalos Google Play un App Store sadarbībā ar casual spēļu izdevējiem.

    Lai izveidotu tik sarežģītu produktu kā Dystopia: Contest of Heroes, Beetroot Lab ir piesaistījusi augstākā līmeņa spēļu dizaina, spēles iekšējās ekonomikas, monetizācijas un lietotāju piesaistes speciālistus ar daudzu gadu pieredzi nozares vadošajos uzņēmumos, piemēram, Machine Zone, Scopely, Playrix un citi. Kopējie ieguldījumi Dystopia: Contest of Heroes izstrādē, testēšanā un licencēšanā ir sasnieguši 8 miljonus eiro (9,46 miljonus ASV dolāru).

    2021. gada martā uzņēmums saņēma 10 miljonus eiro no Maltas investīciju kompānijas Exantech, kas ir daļa no Londonas investīciju grupas Exante, apmaiņā pret mazākuma daļu. Exantech arī piekrita piešķirt 100 miljonu eiro kredītlīniju, lai finansētu Beetroot Lab mobilās stratēģijas spēles lietotāju piesaisti, lai nodrošinātu vēl lielāku uzņēmuma izaugsmi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma