Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā izstrādāta spēle Polipong saņēmusi Apple atzinību un iekļauta App Store TOP3

    Jaunākie raksti

    11. augustā savu debiju Apple App Store piedzīvoja vietējā spēļu izstrādātāja Beetroot Lab mobilā spēle POLIPONG, turklāt tā saņēmusi arī Apple atzinību, jo iekļauta pie AppStore TOP 3 šobrīd ieteiktajām spēlēm pasaulē.

    POLIPONG spēles mehānika ir vienkārša un intuitīva, taču izaicinājums nebūt nav viegls! Pacietība, neatlaidība un precizitāte ir atslēgas kombinācija, lai virzītos uz priekšu šajā asprātīgo piedzīvojumu pasaulē.

    Reklāma

    POLIPONG ir veidota, kā piedzīvojums, kas aizrauj ar košām grafikām un asprātīgām ani-mācijām. Tā paredzēta ikkatram, kurš izmanto mobilās izklaides prāta atpūtināšanai no ikdienas steigas.

    POLIPONG tiek publicēta sadarbībā ar partneruzņēmumu ASV un pretendē uz izvietošanu prominentajā Apple kuratoru ieteikto spēļu sadaļā. POLIPONG ir veidota īpašu uzmanību vēršot tieši uz Apple platformas īpašo funkciju izcelšanu. Kā piemēram, līdz ar spēles lejupielādēšanu, lietotājs tiks arī pie episkas “Uzlīmju” pakas, kuras varēs izmantot sūtot SMS iMessage applikācijā. Tajā pašā laikā, spēles skaņu celiņu ir iespējams lejupielādēt kā zvana toni no iTunes.

    POLIPONG ir bezmaksas aplikācija un šobrīd pieejama ekskluzīvi iPhone un iPad lietotājiem. Atbalsti savējos un lejupielādē šeit!

    https://www.youtube.com/watch?v=xLf4S2k2LP8

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skoda
    12.08.2017 20:22

    Uz android arī būs?

    x
    13.08.2017 08:48
    Reply to  Skoda

    diez vai. tur taču zvanu toni katrs pats uzliek, kādu grib, bez aplikācijas un ražotāja atļaujas.

    Reklāma