Web Analytics
More
    Reklāma

    Luminor sadarbībā ar Worldline modernizēs savu bankomātu tīklu

    Jaunākie raksti

    Luminor banka ir parakstījusi piecu gadu sadarbības līgumu ar Worldline (Euronext: WLN), kas ir Eiropas līderis maksājumu un darījumu pakalpojumu jomā. Sadarbības ietvaros plānots uzlabot pašreizējo Luminor bankomātu tīklu visā Baltijā, padarot to draudzīgāku un mūsdienīgāku bankas klientiem.

    Pašlaik Luminor bankomātu tīkls tiek pārvaldīts atsevišķi katrā no Baltijas valstīm. Latvijā Luminor bankai ir 175 bankomāti, no kuriem daļa ir bankai piederoši bankomāti, bet daļu apkalpo sadarbības partneri. Tīkla apvienošanas rezultātā bankomātu pārvaldība kļūs efektīvāka, nodrošinot konsekventu funkcionalitāti un bankas klientu apkalpošanu visās Baltijas valstīs.

    Reklāma

    Jau maija beigās sadarbības ietvaros Worldline sāks pārraudzīt Lietuvā esošo Luminor bankomātu sistēmu un līdz septembrim pāreja tiks pabeigta visā Baltijā. Savukārt vasarā tiek plānota vecāko bankomātu atjaunināšana un nomaiņa uz mūsdienīgākiem.

    “Turpinot uzlabot mūsu klientiem sniegto pakalpojumu kvalitāti, priecājamies par uzsākto sadarbību ar Worldline, kas ir uzticams un pieredzējis partneris, lai sniegtu mums atbalstu bankomātu tīkla apvienošanā un uzlabošanā. Luminor banka ir uzsākusi jaunu attīstības posmu, un sadarbība ar vienu no pasaules vadošajiem pakalpojumu sniedzējiem sniedz arvien jaunas iespējas turpināt uzlabot mūsu klientu pieredzi,” teica Luminor valdes priekšsēdētājs Peters Boseks.

    “Priecājamies, ka Luminor banka ir izvēlējusies mūs kā partneri, lai uzlabotu savu bankomātu tīklu. Esam apņēmības pilni turpināt ieviest jauninājumus un veicināt pāreju no skaidras naudas uz bezkontakta darījumiem, kā arī iespējot drošu piekļuvi bez maksājumu kartes. Uzticība, ko Luminor banka mums ir piešķīrusi, noslēdzot sadarbības līgumu, ir apliecinājums mūsu komandas zināšanām par bankomātu tīklu izstrādi un pārvaldīšanu, ievērojot mūsu partnerbanku un viņu klientu intereses,” teica Zanda Brivule-Jansone, Worldline Ziemeļvalstu un Baltijas valstu reģiona Finanšu pakalpojumu vadītāja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as as
    31.05.2021 12:10

    Kas Luminoram apkopj ATMus? Hansab vai cits?

    03.06.2021 14:09
    Reply to  as as

    man liekas,ka tas bija Hansab.

    rudzu rikas
    06.06.2021 13:51

    Cerams, tiks saglabāta iespēja redzēt kādi nomināli ir pieejami. Ērti, lai saprastu, vai ir pieejamas 200eur banknotes. Pārējās LV bankas laikam neuzskata par vajadzīgu šādu info rādīt.

    Reklāma