Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft drīzumā varētu izziņot nākamās paaudzes Windows

    Jaunākie raksti

    Microsoft šajā nedēļā rīkoja savu izstrādātāju konferenci Microsoft Build, kuras ietvaros uzņēmuma CEO Satja Nadella (Satya Nadella) paziņoja, ka ir gaidāmas nozīmīgākās izmaiņas Windows operētājsistēmā pēdējo 10 gadu laikā.

    Tiesa, Microsoft Build prezentācijas laikā netika precīzi minēts kādas izmaiņas un uzlabojumi ir gaidāmi, jo CEO tikai iezīmēja, ka gaidāms kaut kas jauns. Iespējams, ka tās būs vizuālās pārmaiņas, par kurām tika runāts iepriekš. Tāpat nav precīzi zināms, kad tieši gaidāmi atjauninājumi. Satja izteiktais visticamāk varētu būt saistīts tieši ar Windows 10, jo pavisam jauna operētājsistēma nevarētu tikt gaidīta. Tāpēc, ka Microsoft jau ir norādījis, ka Windows 10 būs pēdējā, kā arī pavisam nesen oficiāli zināms, ka tikusi pārtraukta Windows 10X izstrāde.

    Reklāma

    Arī kuluāros nerunā par noteiktām izmaiņām, taču viena no tām varētu būt jaunas ikonas, kā arī izmainīts Microsoft Store programmu digitālais veikals. Jau kādu laiku Windows 10 nav ļoti mainījies, bet bijis tirgū vismaz sešus gadus, tāpēc nav pārsteigums, ka tīri no patērētāju un biznesa viedokļa prasītos aktualizēt operētājsistēmu ar jaunām izmaiņām.

    AvotsKitGuru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    29.05.2021 12:00

    Nākamais būs Windows 20? Līdzīgi kā ar Samsungiem?

    29.05.2021 15:38

    Ko konkrēti Henrijam tīri prasītos aktualizēt operētājsistēmā ar jaunām izmaiņām? Plika d iršana!

    If It Ain’t Broke…. Don’t Fix It!

    Pigors
    29.05.2021 16:18
    Reply to  Centis Ābele

    Nu kaut vai meklētāju. Lai nav jāizmanto risinājumi no malas.

    Alberts Kviesis
    30.05.2021 02:37
    Reply to  Centis Ābele

    Ko labot? Win10 ir n-funkcijas, kas tai nav izstrādātas, bet aizgūtas no Win7. Aizgūts pliki integrējot Win7. Piemēram kontroles panelis. Paša Win10 kontroles panelis ir nevarīgs, atstājot administrēšanas līmeņa darbības Win7 kontroles paneļa rīkam. Vairākas funkcijas dublētas gan ar Win10, gan Win7 rīkiem. Tomēr tas pats attēlu skatītājs Win10 ir neērts, Win7 tāds bija labāk lietojams, bet nezināmu iemeslu dēļ Win10 šo Win7 lietotni neļauj izsaukt. Vienlaikus TIFF attēlos šī lietotne atveras, jo viewer Win10 šo failu nemāk apstrādāt. Faktiski Win10 ir salipināts pārejas posma hibrīds

    Osvalds
    30.05.2021 21:06
    Reklāma