Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdošanā pieejams LG jaunākais UltraWide Ergo monitors

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) uzsāk 2021. gada UltraWide Ergo monitoru pārdošanu Latvijā (modelis 34WN780-B) ar kura ekrāna lielumu un ergonomiskumu šis monitors var palīdzēt palielināt lietotāju produktivitāti, ļaujot ekrānā redzēt un darīt vairāk.

    Unikālā LG “Ergo” koncepcija apvieno attēla, ergonomiskā dizaina un UltraWide ekrāna priekšrocības vienā monitorā, kas nodrošina nepārspējamu veiktspēju, lietotāja komfortu mājās vai birojā. Tas ir īpaši piemērots dažādu arodu profesionāļu vajadzībām, pateicoties tās spējai radīt augstas izšķirtspējas attēlus ar izcilu detalizāciju, krāsu reproducēšanu un krāsu precizitāti, ko īpaši novērtēs grafisko darbu veicēji. Savukārt, lai mazinātu acu nogurumu, noderēs īpašs “Reader Mode”, kas pielāgo ekrāna krāsu temperatūru, kas līdzīga papīram un nodrošina redzei optimālu lasīšanas stāvokli.

    Reklāma

    LG “Ergo” monitors tika izstrādāts strādājošiem profesionāļiem un ikvienam, kurš daudz laika pavada pie rakstāmgalda. Tehnoloģiski un ergonomiski attīstītais ekrāna statīvs, ko iespējams pielāgot sev nepieciešamajā leņķī ar vieglām roku kustībām, ļauj ikvienam lietotājam izveidot sev īpaši pielāgotu darbstaciju.

    “Ergo” monitoru var novietot ideālā augstumā, attālumā un leņķī, lai iegūtu daudz ērtāku un ilgtspējīgāku lietotāja pieredzi. Monitora statīvu iespējams viegli izstiept uz āru vai arī tieši pretēji – novietot tuvu sienai, tāpat viegli iespējams pārvietot to uz augšu līdz acu līmenim vai nolaist pēc iespējas tuvāk rakstāmgalda virsmai. Savukārt gadījumos, kad uz monitora esošo informāciju būtu nepieciešams parādīt arī kolēģim – to iespējams pagriezt pat pretējā virzienā. Tas var pat pagriezties pretējā virzienā, lai ērti koplietotu informāciju ar biroja kolēģi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    25.05.2021 08:32

    Te nav Spānija vai Itālija, kur darba galds var gadīties no akmens, tāpēc galds neizbēgami kustas, kad uz tā uzpiežas, vai uzgrūžas. Tad nu sāku iztēloties, kā šī “palmas lapa” līgani šūposies vēl 5-10. sekundes, kad kāds kolēģis atnāks un uzgrūdīsies virsū :D Un vispār, augšējā malā sāk prasīties jau burbulis, lai zinātu, ka esi horizontāls ;)

    Reinis
    25.05.2021 11:12
    Reply to  KKTK

    Paskatoties attēlus redzams ka kāja ir pārvietojama: https://www.lg.com/us/monitors/lg-34wn780-b-ultrawide-monitor

    Reklāma