Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” sazinās ar pircējiem, solot uzsākt “Cybertruck” ražošanu šā gada beigās

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ilgāku laiku gaidītais “Tesla Cybertruck” elektriskais apvidus auto beidzot varētu būt gatavs, lai ceļotu pie saviem pircējiem. Kāds sociālās saziņas vietnes “Twitter” lietotājs publicējis attēlu ar ziņu no autoražotāja, kurā norādīts, ka “Cybertruck” ražošana sāksies šā gada beigās.

    Interese par “Cybertruck” allaž bijusi visai liela un gana daudz cilvēku veikuši pirmās iemaksas par šo auto. “Twitter” diskusijās redzams, ka ne visi saņēmuši šādu ziņu no elektroauto ražotāja. Tas, protams, liek uzdot jautājumu – kāpēc daļa klientu saņēmuši šādu ziņu, bet citi nē. Ražotājs pagaidām nav nācis klajā ar oficiālu skaidrojumu.

    “Tesla” pēdējā laikā fokusējusies uz “Model Y” un “Model 3” attīstību, uzņēmuma vadītājam Īlonam Maskam nupat apstiprinot, ka Teksasā ražotais “Model Y” izmantos jaunās “4680” bateriju šūnas. Visticamāk, arī “Cybertruck” jau no paša ražošanas sākuma būs aprīkots ar jaunajām baterijām. “Tesla” gan ne vienmēr ir bijuši ļoti punktuāli, ievērojot paši savus nospraustos termiņus, tāpēc atliek gaidīt un vērot, vai jau šogad no ražošanas līnijas nobrauks pirmie “Cybertruck”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma