Web Analytics
More
    Reklāma

    Aptauja: Vairāk nekā puse austrāliešu domā, ka “Bitcoin” radītājs ir Īlons Masks

    Jaunākie raksti

    Nevarētu teikt, ka iedzīvotāji Austrālijā ir ļoti zinoši par pasaulē strauju popularitāti gūstošajām kriptovalūtām, īpaši “Bitcoin”. Kādā aptaujā, kur izzināts nedaudz vairāk kā 1000 austrāliešu viedoklis, atklājies, ka vairāk nekā puse jeb 56% neko īsti nezina par  “Bitcoin” radītāju Satoši Nakamoto un tic, ka šo kriptovalūtu patiesībā izveidojis neviens cits kā Īlons Masks.

    Protams, bez šī fakta liela daļa respondentu nezināja arī citas ar “Bitcoin” saistītas patiesības. Piemēram, ievērojams skaits nav lietas kursā par to, ka “Bitcoin” ir ierobežota kriptovalūta līdz 21 miljonam monētu, un 44% no viņiem uzskata, ka “Bitcoin” monētu daudzums ir neierobežots.

    Reklāma

    Aptaujas rezultāti arī liecina par to, ka samērā liels skaits respondentu iesaistījušies kriptogrāfijas nozarē vai arī plāno to darīt. Tikmēr 25% aptaujas dalībnieku pieder kāda daļa no kriptovalūtām vai arī plāno tās līdz šī gada beigām iegādāties. Neskatoties uz to, piektā daļa aptaujāto atzīst, ka nezina, kā savā īpašumā iegūt kriptovalūtas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma