Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” beidzot varētu ļaut izveidot ierakstus arī caur tīmekļa versiju

    Jaunākie raksti

    “Instagram” ir viens no retajiem sociālajiem tīkliem, kas vēl šobrīd ierakstus ļauj izveidot tikai mobilajā ierīcē, liedzot to darīt caur tīmekļa versiju. Taču šķiet, ka šajā ziņā kaut kad drīzumā gaidāmas pārmaiņas – viens no lietotnes izstrādātājiem Alessandro Peluzzi “Twitter” dalījies ar ekrānšāviņiem, parādot, kā ierakstu izveidošanas funkcija varētu izskatīties web versijā.

    Saskaņā ar šiem attēliem lietotājiem būs iespēja datorā esošās bildes apgriezt, pievienot tām filtrus, atzīmēt lietotājus un citādi rediģēt, lai līdzīgi kā tas ir mobilajā versijā uzreiz varētu izveidot jaunu ierakstu. Viena no iespējām, kas tīmekļa versijā vismaz sākotnēji nebūs pieejama, ir satura uzņemšana ar ierīces kameru un pievienošana “Instagram”.

    Norādīts, ka jaunā iespēja varētu būt noderīga, piemēram, tādos gadījumos, ja lietotājs vēlas apskatīt attēlus vai video uz lielāka ekrāna. Pagaidām gan nav skaidrs, vai bez attēlu un video ievietošanas caur “Instagram” web versiju varēs pievienot arī cita veida saturu, piemēram, īsos stāstus jeb “Stories” vai “Reels“. Precīzs datums, kad jaunā iespēja varētu tikt palaista, arī nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma