Web Analytics
More
    Reklāma

    “SpaceX” un “Google” izveido partnerību, lai paplašinātu “Starlink” pakalpojuma iespējas

    Jaunākie raksti

    “SpaceX” savu “Starlink” ātrgaitas interneta pakalpojumu izvērš arvien plašāk un jau šovasar plāno noslēgt beta posmu. Līdztekus tam kompānija nupat parakstījusi līgumu ar “Google”, kas paredz, ka “SpaceX” varēs izmantot “Google Cloud” datu centrus un tajos glabāt “Starlink” galveno infrastruktūru. Šādā veidā klientiem, īpaši uzņēmumiem tiks sniegtas kvalitatīvākas un plašākas datu pārraides iespējas.

    “Starlink” mērķis pēc būtības ir sniegt ātra un uzticama interneta iespējas mazapdzīvotos un lauku reģionos. Sadarbība ar “Google”, savukārt, nozīmē lielākus ieguvumus biznesa un publiskā sektora klientiem. Līdz ar pašu ātrgaitas internetu pieejamākas kļūs mākoņpakalpojumu, lietojumprogrammu, datu analītikas, mākslīgā intelekta, mašīnmācīšanās un citas gudram un modernam uzņēmumam noderīgas iespējas.

    Reklāma

    “Starlink” ātrgaitas internets uzņēmumiem nodrošinās iespēju ātri un droši nosūtīt datus un lietojumprogrammas darbiniekiem, kuri atrodas dažādās valstīs un kontinentos. Zināms, ka partnerības augļus lietotāji varēs baudīt jau šī gada otrajā pusē.

    Jāpiebilst, ka šī nav pirmā sadarbība starp abām kompānijām. 2015. gadā “Google” investēja “SpaceX” 900 miljonus dolāru dažādu risinājumu un pakalpojumu, tostarp “Starlink” satelītu ražošanā. Līdz šim “SpaceX” kopumā palaidis 1625 šādus satelītus, no kuriem orbītā atrodas aptuveni 1550. Savukārt “Starlink” beta programmas iespējas izmanto vismaz 10 000 lietotāju jau vairākās pasaules valstīs.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma