Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok ļaus jauniešiem veidot CV video formā

    Jaunākie raksti

    Lietotne TikTok testē jaunu funkcionalitāti, kas ļautu ar īso video palīdzību pieteikties darbā, lai nebūtu jāveido tikai izklaidējoša satura video, bet izmantot to kaut kam nopietnākam.

    Jaunās iespējas mērķis ir sadarboties ar uzņēmumiem un dažādiem zīmoliem, lai TikTok lietotāji savu darba pieteikumu varētu iesniegt video formātā nevis ierastos rakstiskos CV un motivācijas vēstules. Pati funkcionalitāte nebūs iebūvēta tieši lietotnē, bet tā varētu būt atsevišķa mājaslapa, kurā ar lietotnes palīdzību varēs pievienot kādu īsu video reklāmu par sevi, savām prasmēm un esošo pieredzi. Šis noteikti ir veids, kā potenciāli savest kopā tā dēvēto Generation Z paaudzi ar potenciālajiem darba devējiem, sekojot līdzi mūsdienu tendencēm.

    Reklāma

    Nevarētu teikt, ka ideja pati par sevi ir jauna, jo iepriekš ir dzirdēts par līdzīgiem piegājieniem, tomēr tie īsti nav iedzīvojušies. Man prātā ir serviss 1 Minute Resume, kas savulaik tika apskatīts universitātē, bet šobrīd to vairs neizdevās atrast. Tomēr galvenais ir ideja, ka īsā video cilvēkam ir iespēja sevi prezentēt, lai pārliecinātu darba devēju. TikTok mēģinās piedāvāt kaut ko līdzīgu, un šeit veiksmes faktors varētu būt platformas lielā popularitāte un lietotā skaits. Jāatzīmē gan, ka der piedomāt pie divu profilu izveides, no kuriem viens būs aktīvais ar ierasto saturu, bet otrs krietni profesionālāks, lai darba devējs par potenciālo darbinieku neuzzina par daudz.

    AvotsAxios
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    no name
    14.05.2021 19:52

    CV video formā varētu būt optimāli vecākajai profesijai

    Reklāma