Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ROG Ryujin II AiO procesora dzesētāju

    Jaunākie raksti

    ASUS jau CES 2021 norises laikā nedaudz ieskicēja ROG Ryujin II AiO procesora dzesētāja parametrus un izskatu, bet nu šis šķidruma dzesētājs parādīts pilnā godībā. ROG Ryujin II AiO procesora dzesētājā izmantots 7. paaudzes Asetek sūknis kopā ar Noctua ventilatoriem un lielu 3.5 collu LCD ekrānu.

    ROG Ryujin II AiO procesora dzesētājs būs pieejams 240 mm un 360 mm izmēros. Tiek apgalvots, ka ROG Ryujin II AiO procesora dzesētājs būs visefektīvākais, klusākais un uzticamākais ASUS AIO. ROG Ryujin II AiO procesora dzesētājs visu laiku pieskatīs temperatūras izmaiņas un attiecīgi palielinās vai samazinās sūkņa darbības ātrumu.

    Reklāma

    Uz ROG Ryujin II AiO procesora dzesētāja jau būs rūpnīcā uzklāta termopasta. Uz sūkņa arī atradīsies neliels ventilators, kas darbojas ar līdz 31 dB(A) troksni, turklāt šis ventilators dzesēs arī VRM un vietas, kur pie sistēmplates pieslēdz M.2 atmiņas.

    Noctua NF-F12 Industrial PPC 2000 PWM ventilatori darbojas ar 450 līdz 2000 apgriezieniem minūtē, bet tie nav skaļāki par 29.7 dB(A).

    Plānotā ROG Ryujin II AiO procesora dzesētāja cena ir ap 250 eiro, par šo naudu pircējs saņems arī 6 gadu ražotāja garantiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma