Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus pārdošanas apjomi Eiropā kāpuši par 388%

    Jaunākie raksti

    OnePlus vairs gan nav uzskatāms par jaunuzņēmumu, bet tāpat pēdēji dati par OnePlus darbību ir graujoši – viedtālruņu pārdošanas apjomi Eiropā kāpuši par 388%, kad datus salīdzina ar pagājušo gadu.

    OnePlus ir viens no lielākajiem ieguvējiem, kad skatāmies uz Huawei nedienām, kā arī OnePlus ir uzsācis piedāvāt gana lētus un uzticamus 5G viedtālruņus. Lielākais OnePlus pārdošanas apjomu pieaugums vērojams tieši Somijā un Dānijā, kur ir pieprasīti 5G viedtālruņi. Arī Nīderlandē OnePlus mīl, šis zīmols ierindojies uzreiz aiz Apple un Samsung.

    Reklāma

    Milzu pienesums nāk no OnePlus Nord viedtālruņiem, kas ir salīdzinoši zemākas cenas viedierīces.

    OnePlus vēl arvien nevar lepoties ar lielisku kameru darbību, bet viedtālruņu kameras tuvojas vai jau pārsniedz to, ko no OnePlus sagaidām. Jāsaka, ka sadarbība ar Hasselblad vēl ir tikai programmatūras līmenī, bet sagaidāms, ka jau nākamajos OnePlus viedtālruņos Hasselblad būs pielicis pirkstu arī pie objektīvu izveides.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cilvēks
    05.05.2021 09:17

    Man oneplus ir top3 sarakstā Android eko sistēmā, līdzās esot samsungam un xiaomi. Tāpēc vispār nepārsteidz šī ziņa.

    05.05.2021 13:47

    Varbūt lētā gala modeļi ir konkurētspējīgi. Bet 9pro nevar salīdzināt ar S21+. Paņemot rokās abus telefonus uzreiz ir jūtama atšķirība. Šeit nav runa par softu tīri pēc sajūtām uz tausti.

    Tases
    05.05.2021 23:28
    Reply to  K. Johansons

    Patausti un ieliec vāciņā. 😂👍

    Reklāma