Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford” tuvojas vēl viena elektroauto izstrādei uz MEB platformas

    Jaunākie raksti

    “Ford” elektrifikācijas stratēģija Eiropā vairāk vai mazāk ir zināma – autoražotājs vismaz vienu no saviem modeļiem veidos, izmantojot “Volkswagen” radīto MEB platformu. Tiek prognozēts, ka tas būs izmēros neliels krosovers. Ražotāji pagaidām vienojušies par vienu modeli, kas tiks ražots “Ford” rūpnīcā Ķelnē.

    Kā ziņo Bloomberg, “Ford” biroja gaiteņos ļoti nopietni tiek apsvērta ideja par vēlviena elektroauto radīšanu, izmantojot MEB platformu. Izskan prognozes, ka oficiāls paziņojums varētu sekot tuvāko dažu nedēļu laikā.

    Pagaidām nav plašāku detaļu par gaidāmajiem “Ford” uz MEB platformas, tomēr zinām, ka tā sniedz gana plašas variācijas iespējas – sākot no izmēros mazākiem hečbekiem, līdz pat septiņvietīgiem auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    04.05.2021 12:45

    E-Kuga? Kāpēc atkal SUV?

    Itanium
    04.05.2021 23:22
    Reply to  Krotow

    Jo tos pērk kā karstus pīrādziņus :/

    Aigars Axx
    05.05.2021 03:30

    “Vēlviena” :-)
    Pie tam virsrakstā!

    Oskars
    05.05.2021 06:49

    Kas ir MEB platforma? Man piemeram neko neizsaka tas un nav ne jausmas.

    Kursors.lv
    05.05.2021 08:46
    Reply to  Oskars

    Mūsdienās mašīnas tiek ražotas uz vienas bāzes (platformas). Piekonfigurējam piekari, izvēlamies nepieciešamo piedziņas veidu un uzliekam pa virsu attiecīgā modeļa virsbūvi un auto gatavs. MEB platforma ir bāze uz kuras veido dažādus elektroauto. Te ir mazliet vairāk par to: https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_MEB_platform

    Reklāma