Web Analytics
More
    Reklāma

    “Honda” oficiāli prezentē jaunās paaudzes “Civic”

    Jaunākie raksti

    “Honda” oficiāli publicējusi attēlus ar jaunās jeb 11. paaudzes “Civic” modeli. Pagājušā gada beigās autoražotājs apzināti kurināja ažiotāžu, publicējot tumšus attēlus ar jauno mašīnu, bet nu mēs to esam ieraudzījuši dienasgaismā.

    Jaunā “Civic” dizains šoreiz veidots krietni mērenāks un mierīgāks – auto vairs nav tik daudz līniju un dažādu izliekumu. Pretstatā mūsdienu tendencēm, auto ir mazāks radiatora režģis. Tāpat mašīna aprīkota ar šaurākiem, horizontāli izstieptiem LED lukturiem. Auto arī kļuvis maķenīt lielāks – garenbāze palielinājusies par 3,5 centimetriem.

    Reklāma

    Arī auto salons veidots itin nosvērtā stilā – standartaprīkojumā auto būs aprīkots ar 7 collu skārienjūtīgo multimediju ekrānu, savukārt dārgākās komplektācijās pieejams 9 collu ekrāns. Standartkomplektācijā iekļauta arī bezvadu savienojamība ar Apple CarPlay un Android Auto. Par papildus samaksu varam iegūt 10,2 collu ekrānu instrumentu panelī, bezvadu lādēšanas paneli un “Bose” audio sistēmu ar 12 skaļruņiem.

    Zem motora pārsega atradīsim 2,0 litru atmosfērisko benzīna motoru ar 158 zirgspēku jaudu. Pieejams arī 1,5 litru turbo benzīna dzinējs ar 180 zirgspēkiem. Visas versijas izmanto CVT transmisiju. “Honda” sola arī uzlabotas gaitas īpašības, pateicoties stingrākai virsbūvei, iepriekš minētajam garenbāzes pieaugumam, kā arī uzlabotai balstiekārtai.

    Līdz šim “Honda” demonstrējusi tikai jauno “Civic” sedanu, taču zināms, ka arī hečbeka virsbūve nav nekur aiz kalniem – iepriekš vairākkārt publicēti spiegu attēli ar jauno “Civic” hečbeku, kuru, visticamāk, ieraudzīsim gana drīz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    30.04.2021 12:31

    Hondai kaut kādas galējības. Vai nu Ultra futūristisks dizains, vai gaužām ikdienišķs un neizteiksmīgs. :)

    Opis
    30.04.2021 14:56
    Reply to  Skābene

    Tieši tā arī nodomāju. Iepriekšējās paaudzes modernākas par šo.

    Ciba
    30.04.2021 14:36

    Škrobe ka CVT, jo Hondām štepselēt pa ātrumiem bija tīri feini, bet ir normāls bāzes dzinējs, kas nav vairs aizmugurē- aizmugures bamperis bez ventilācijas caurumiem :D

    LAN
    30.04.2021 20:49
    Reply to  Ciba

    Honda ar visu CVT “štepselē pa robiem”.:
    https://apnews.com/article/8eb7ff81071c404e908532656b6fbcd1
    Atliek tik piepirkt Logitech G Driving Force Shifter.

    Reklāma