Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” ziņu plūsmu papildinās ar informāciju par Covid-19 vakcīnām

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka ne tikai Latvijā, bet citviet pasaulē uzskati par Covid-19 vakcīnu drošumu un ietekmi uz veselību stipri atšķiras. Taču, ņemot vērā, ka tas pašreiz ir vienīgais reālais risinājums, kā ierobežot slimības izplatību, “Twitter” atklāj, ka sākot no šīs nedēļas pie lietotājiem nonāks satura papildinājums, kas ļaus iepazīties ar svarīgāko un aktuālāko par Covid-19 vakcīnām. Norādīts, ka šie paziņojumi, kas atradīsies ziņu plūsmas augšgalā, ietvers sabiedrības veselības ekspertu, piemēram, PVO, SPKC informāciju par vakcīnu  efektivitāti.

    Reklāma

    Pamatojot šādu soli, uzņēmums norāda, ka Covid-19 vakcīnas kļūst aizvien pieejamākas, tāpēc svarīgi, lai cilvēkiem būtu pēc iespējas lielāka izpratne un piekļuve jaunākajai un konkrētajā valstī aktuālajai informācijai par šīm vakcīnām.

    Būtiski, ka “Twitter” nebūt nav vienīgais sociālais tīkls, kas savus lietotājus informē par Covid-19 vakcīnām. Nupat “Youtube” radījusi videoklipu kampaņu, kas saistīta ar vakcīnām. Savukārt “Facebook” saviem lietotājiem izplatīs paziņojumus par to, kad viņu valstī oficiāli uzsāks vakcināciju visiem pieaugušajiem. Bez visa tā sociālie tīkli aktīvi seko līdzi ievietotajam saturam, kas saistīts ar Covid-19, un izfiltrē viltus informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    28.04.2021 09:58

    Upssss
    CONFLICT: Fauci’s Daughter Is A Software Engineer At Twitter, A Company Which Suspends People For Disagreeing With Her Father.

    https://thenationalpulse.com/news/alison-fauci-twitter-engineer/

    KKTK
    28.04.2021 10:06
    Reply to  E.R.

    Foršs avots.

    Rudolfs
    28.04.2021 10:11
    Reply to  E.R.

    Yep, ierindas kodētājam tik lielā kompānijā kā Twitter noteikti ir teikšana kurš tiek banots. Ja būtu apkopēja, tad arī interešu konflikts?

    Reklāma