Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Latvijā piedāvās iespēju bez maksas izmēģināt salokāmos viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Samsung Latvijā nācis klajā ar īpašu programmu, kas ieinteresēs zīmola atbalstītājus un inovatīvu tehnoloģiju cienītājus – iespēju testēt un atklāt salokāmo viedtālruņu daudzveidīgo funkcionalitāti. Tagad Samsung specializētajā veikalā t/c Akropole iespējams saņemt kādu no salokāmajiem viedtālruņiem – Galaxy Z Flip vai Galaxy Z Fold2 – izmēģināt un lietot ierīci četrpadsmit dienas bez maksas.

    “Pirms preču iegādes, esam raduši doties auto izmēģinājuma braucienā vai, piemēram, notestēt interneta rūtera pieslēgumu. Samsung lepojas ar savu salokāmā ekrāna tehnoloģiju, tāpēc vēlas ikvienam dot iespēju izmēģināt ierīci pirms pieņemt izvēli par pirkumu,” uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung IT un mobilo tehnoloģiju nodaļas vadītājs Baltijā. “Šie telefoni ir īpaši ne tikai ar ekrāna uzbūvi un pielietojumu, bet arī funkcionalitāti, kas atklāj jaunas, vēl nebijušas iespējas, ko sagaidām no viedtālruņa.”

    Reklāma

    Samsung Galaxy Z Fold2 5G ilgtermiņa apskats – vai Tu esi gatavs nākotnei?

    Ar ko unikāli salokāmie viedtālruņi?

    Salokāmo viedtālruņu eņģe ļauj salocīt ierīci jebkurā leņķī – pat tādā, lai tas nebūtu jātur rokās, vienlaikus turpinot to izmantot. Kad ierīce ir ielocīta, ekrāns automātiski tiek sadalīts divās daļās, lai varētu viegli darboties vairākās lietotnēs un vienlaicīgi veikt dažādus uzdevumus.

    Salocītā veidā Galaxy Z Fold2 5G telefons funkcionalitātes un dizaina ziņā atgādina mums ierasto viedtālruni, savukārt atvērtā veidā telefona ekrāns sasniedz planšetdatora cienīgus izmērus – uz 7,6 collu lielā ekrāna vienlaicīgi blakus var atvērt un lietot līdz pat trim lietotnēm. Savukārt, Galaxy Z Flip piedāvā 6,7 collu displeju, kas salocīts stilīgā un kompaktā formā, ērti ieguļ plaukstā vai bikšu kabatā.

    Kā piedalīties izmēģinājuma programmā?

    1. Izvēlies sev tīkamāko salokāmo viedtālruni;
    2. Izmēģini un lieto to 14 dienas bez maksas;
    3. Izlem vai vēlies iegādāties ierīci uzreiz vai vēlāk.

    Lai rezervētu ierīci izmēģināšanai, sazinies ar Samsung veikalu, zvanot +371 270 59499 vai rakstot uz e-pastu akropole@samsung.lv. Programma ir spēkā līdz 31.08.2021.

    Vairāk informācijas par salokāmo viedtālruņu izmēģināšanas programmas noteikumiem: https://www.samsung.com/lv/galaxy-z-try-love-buy/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    20.04.2021 15:35

    Paspaidīju Z Flip un pēc 2 min jau noliku atpakaļ plauktā, jo īsti neredzu pielietojumu. Papētīt tehnisko risinājumu ir interesanti, bet praktiska pielietojuma nav, jo salocītā veidā telefons ir pārāk biezs.

    Reklāma