Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei iepazīstina ar jaunajām bezvadu austiņām FreeBuds 4i – darbības laiks līdz pat 10 stundām

    Jaunākie raksti

    Līdz ar pirmajām siltā gaisa vēsmām, Huawei Latvijā laidis klajā jaunākās FreeBuds sērijas bezvadu austiņas FreeBuds 4i. Tās būs uzticami sabiedrotie visdažādākajās pavasara āra aktivitātēs, pateicoties rekordilgam nepārtrauktas darbības laikam – līdz pat 10 stundām. Jaunās bezvadu austiņas ir aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanas funkciju, no dabas iedvesmotu ergonomisku dizainu un nemainīgi augstu audio kvalitāti, ļaujot visiem lietotājiem baudīt visaptverošu skaņas pieredzi neatkarīgi no vietas un laika.

    Mūzika visas dienas garumā

    “Akumulatora darbības laiks ir galvenā patērētāju prasība, izvēloties jaunas austiņas. FreeBuds 4i uzlādes korpusā ir iebūvēts augsta enerģijas blīvuma akumulators, kas dod iespēju mazākam izmēram nodrošināt ilgāku akumulatora darbības laiku,” stāsta Aleksandrs Jekimovs, Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā.

    Reklāma

    Kad trokšņu slāpēšanas funkcija ir izslēgta, FreeBuds 4i piedāvā līdz pat 10 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu vai 6,5 stundas saziņai balss zvanos. Kopā ar uzlādes korpusu austiņas var sasniegt 22 stundas garu mūzikas atskaņošanas laiku vai 14 stundas balss zvaniem. Ja trokšņu slāpēšanas funkcija ir ieslēgta, austiņas piedāvā līdz pat 7,5 stundas nepārtrauktas mūzikas atskaņošanu un 5,5 stundas balss zvaniem. Turklāt, nozares vadošā ātrās uzlādes tehnoloģija nodrošina 4 stundas garu audio baudījumu, izmantojot tikai 10 minūtes akumulatora uzlādei, tāpēc lietotājiem nav jāuztraucas par ierīces darbības laiku, atrodoties ārpus mājām.

    Ērts izmērs un mūsdienīgs dizains

    Bezvadu austiņu FreeBuds 4i ovālā forma un kompaktais dizains ir veidots iedvesmojoties no Islandes melno smilšu pludmalē atrodamajiem oļiem. Līdzās ergonomiski ērtajam dizainam, austiņas ir pieejamas divās krāsās – keramikas baltā un ogļu melnā tonī.

    FreeBuds 4i uzlādes korpuss ir veidots, lai ērti iegultos lietotāja plaukstā – ideāls izmērs, ko komfortabli turēt rokās. Huawei dizaineru mērķis bija izstrādāt dizainu aktīviem un enerģiskiem lietotājiem, tāpēc jaunajām bezvadu austiņām ir veikts tūkstošiem komforta testu, lai pieņemtu auss kanālam piemērotāko dizainu, ievērojami uzlabojot ilgtermiņa valkāšanas komfortu. Pateicoties Huawei progresīvajai audio tehnoloģijai, FreeBuds 4i spēj nodrošināt nemainīgi augstas kvalitātes audio pieredzi jebkurā laikā un vietā.

    Stabils audio ar nemainīgi augstu kvalitāti

    “Huawei FreeBuds 4i sevī iekļauj pielāgotus komponentus patiesi labai lietotāja pieredzei, tostarp 10 mm lielus skaļruņus, lai piedāvātu lielāku amplitūdu jaudīgam basa sniegumam. Austiņas arī izmanto “PEEK + PU” polimēra kompozītdiafragmu, kas ir elastīga un spēcīga, nodrošinot augstu jutību un dinamisku reakciju, ļaujot lietotājiem sadzirdēt sīkākās instrumentu nianses savā iemīļotajā mūzikā. Tajā pašā laikā lieliskā vēja trokšņu samazināšanas struktūra nodrošina skaņas efektu konsekvenci, ērtākai klausīšanās pieredzei,” skaidro A. Jekimovs.

    Dzirdiet tikai to, ko vēlaties

    FreeBuds 4i caur mikrofoniem uztver apkārtējo troksni un rada pretēju skaņas vilni, lai samazinātu trokšņu dzirdamību. Trokšņu slāpēšanas algoritms ir paredzēts tipiskām ikdienas situācijām, piemēram, piepildīts tirdzniecības centrs, skaļš sabiedriskais transports, dzelzceļa stacija, birojs vai cilvēku balsis fonā, nodrošinot lietotājiem efektīvu trokšņu slāpēšanas pieredzi.

    “Huawei bezvadu austiņas ir aprīkotas arī ar apkārtējo skaņu uztveršanas režīmu, ļaujot lietotājiem dzirdēt apkārt notiekošo, nenoņemot austiņas. Vienkārši turot pirkstu uz austiņas, FreeBuds 4i automātiski pārslēdzas starp uztveršanas režīmu un aktīvo trokšņu slāpēšanas režīmu,” stāsta A. Jekimovs.

    Lai samazinātu vides trokšņa traucējumus un uzlabotu balss skanējumu abās zvana pusēs, FreeBuds 4i izmanto trīs pret traucējumiem vērstas tehnoloģijas. Ekskluzīvā staru kūļa veidošanas tehnoloģija ļauj mikrofoniem precīzi uztvert lietotāja balsi, toties divu mikrofonu sistēmai ir šķeltā kanāla konstrukcija, lai efektīvi samazinātu vēja radīto skaņu, un mākslīgā intelekta trokšņu mazināšanas tehnoloģija filtrē papildu fona troksni.

    Precīza funkciju izpilde

    “Papildus augstajai audio kvalitātei jaunās Huawei bezvadu austiņas nodrošina lielisku mijiedarbības pieredzi. Lietotāji var viegli kontrolēt mūzikas atskaņošanu, balss zvanus un pārslēgties starp uztveršanas un trokšņu slāpēšanas funkcijām ar vienu pieskārienu. Savienojot ar citām ierīcēm, skaidri parādīsies informācija par austiņu un uzlādes korpusa akumulatora darbības ilgumu,” skaidro A. Jekimovs.

    Lai ikvienam viedtālruņa lietotājam nodrošinātu visaptverošu audio pieredzi, visas Huawei FreeBuds sērijas bezvadu austiņas, ieskaitot FreeBuds 4i, ir saderīgas ar citām operētājsistēmām, tostarp iOS un Android.

    Latvijā Huawei FreeBuds 4i bezvadu austiņas jau ir pieejamas veikalos. Rekomendējamā mazumtirdzniecības cena 79 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma