Web Analytics
More
    Reklāma

    Reklāmu bloķētājs ietekmē “Google Docs” darbību

    Jaunākie raksti

    Pēdējās dienās vairāki “Google Docs” lietotāji, tostarp arī es, saskārās ar problēmām “Google” dokumentu lietošanā. Tos nebija iespējams atvērt kā parasti, pats teksts bija pārpilns ar dažādām formatēšanas nepilnībām un praktiski nebija rediģējams. Pašrocīgi šīs vainas izlabot arī nebija iespējams. Kā ziņo “Google Drive” produktu vadītājs Remijs Burgers – tā nav kompānijas vaina, bet gan lietotāju ieslēgtie reklāmu bloķētāji.

    Burgers norādīja uz neseno atjauninājumu, kas tika veikts, izmantojot “AdBlock Plus” pārlūka paplašinājumu, un veidu, kā tas sadarbojas ar “EasyList”. Tā ir tehnoloģija, kas nodrošina to vietņu sarakstu, kuras “AdBlock” izmanto, lai bloķētu reklāmas. Vēlāk “AdBlock” apstiprināja, ka problēma radusies no primārā filtru saraksta atjaunināšanas, kas tiek izmantots “Adblock”, un tiekot strādāts pie problēmas risinājuma.

    Reklāma

    Norādīts, ka vienkāršākais veids, kā lietotājam tikt galā ar šo problēmu, ir atslēgt reklāmu bloķētēju. Tā arī izdarīju, un šobrīd vismaz man “Google Docs” strādā kā parasti.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma