Web Analytics
More
    Reklāma

    Picu cepēji Domino’s savu produkciju sāks piegādāt ar pašbraucošiem robotiem

    Jaunākie raksti

    Hjūstonas iedzīvotāji ASV varēs izmantot autonomās braukšanas iespējas un saņemt pasūtītos ēdienus no uzņēmuma Domino’s ar firmas Nuro R2 pašbraucošajiem robotiem.

    Šis transportlīdzeklis tagad ir saņēmis speciālu atļauju, lai piedalītos ikdienas satiksmē, kas ļauj uzsākt šādas piegādes. Protams, tās notiks salīdzinoši mazā teritorijā un noteiktā dienas laika posmā, ļaujot klientiem izvēlēties šo piegādes veidu. Nuro R2 lokāciju būs iespējams saņemt ar īsziņas palīdzību vai arī pasūtījuma veikšanas lapā. Pēc tam pie saviem gardumiem būs iespējams piekļūt, ievadot PIN kodu.

    Reklāma

    Pagaidām šo noteikti var uzskatīt par eksperimentu, jo Domino’s vēlas saprast kā klienti reaģē uz šādu piegādes servisu, kā arī kā piegādes roboti ietekmē visu servisa sistēmu. Nuro jau iepriekšējā gada beigās saņēma atļauju, lai savu autonomās braukšanas tehnoloģiju izmantotu Toyota Prius automašīnās Santaklaras un Sanmateo apgabalos, bet šis ir piemērs par uzņēmuma īpaši ražoto piegādes robotu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    14.04.2021 10:33

    Nevaru iedomāties, kurš robots brauc ātrāk par pumpainu tīni ar picmobīli. :)
    Un picai ir jābūt karstai, citādi picu var izmest!

    0853
    14.04.2021 10:50
    Reply to  Skābene

    katrā godīgā amerikāņu mājā ir mikroviļņu krāsns un ledusskapis,.
    ja pica ir par vēsu, to uzsilda.
    ja kola ir pārāk silta – to atdzesē.

    ja gribās maksāt par to, ka lūri pavāram uz nagiem un burkšķi tad, kad tas nav gana veikls – jāiet uz ēstuvi, kur var sekot pagatavošanai un koriģēt gatavības pakāpi, temperatūru un kraukšķīgumu)

    Eggy Mega
    14.04.2021 12:00
    Reply to  Skābene

    Robots neprasa algu un nenoēd desu no picas 😉

    Reklāma