Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks savulaik centies nolīgt tagadējo “Volkswagen” vadītāju Dīzu

    Jaunākie raksti

    Herberts Dīzs ir cilvēks, kura vadībā “Volkswagen” koncerns platiem soļiem dodas elektroauto virzienā. Tagad parādījusies informācija, ka vēl 2015. gadā Dīzu piesaistīt mēģinājis “Tesla” vadītājs Īlons Masks, kurš cerēja savus vadītāja pienākumus nodot tieši Dīza rokās.

    Dīzs ir viens no cienītākajiem vadītājiem visā autobūvē – pēc vairāk nekā 15 gadu darba “BMW”, kur viņš bija viens no vadītājiem, Dīzs 2014. gadā lēma pieņemt citus karjeras izaicinājumus. Šodien viņu pazīstam kā “VW” koncerna vadītāju, bet 2015. gadā viņš bijis tuvu līgumam ar “Tesla”.

    Kā izpētījis Business Insider Germany, 2015. gadā darījums bijis tik tuvu, kā Dīzam pat nosūtīts līgums, kuru atlika tikai parakstīt. Kāpēc tas tā arī nenotika gan nav zināms. Abu autoražotāju vadītāji viens otram regulāri izsaka komplimentus un abi arī ir tikušies Vācijā. Nenoliedzami, Dīzs smēlies iedvesmu no “Tesla”, ieviešot tā saukto “Tesla Catch-Up” plānu un veidojot citas aktivitātes, kas ļoti līdzinās “Tesla” – piemēram, “VW Power Day”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    14.04.2021 14:43

    Man galva lūzt šo lasot. Īlons ceļoja laikā uz priekšu, lai nolīgtu tagadējo VW vadītāju?
    Vai tomēr BMW apnikušajam vadītājam Dīzam bija divi jauni darba piedāvājumi – Tesla un VW? No kuriem viņš labāk izvēlējās VW.

    Reklāma