Web Analytics
More
    Reklāma

    “Nissan” plāno izlaist izmēros mazāku un lētāku elektroauto, kas sekos “Ariya” krosoveram

    Jaunākie raksti

    “Nissan Ariya” ir viens no pēdējā laikā gaidītākajiem elektroauto, pateicoties mašīnas interesantajam dizainam un piedāvātajām tehniskajām iespējām. Tomēr auto cena plānota ap 40 tūkstošiem, kas zināmai pircēju daļai varētu būt mazliet par sālītu.

    Kā noskaidrojis medijis AutoExpress, “Nissan” gatavojot izmēros mazāku un lētāku elektrisko krosoveru, kas varētu būt līdzīgs esošajam “Juke” modelim. Plānots, ka arī šis auto izmantos to pašu “CMF-EV” platformu, ko lieto gan jaunā “Ariya”, gan arī topošā elektriskā “Megane”. Tehniski auto varētu konkurēt ar “Peugeot e-2008” un “Mercedes EQA” elektriskajiem krosoveriem.

    Pagaidām šāda topošā modeļa esamība vismaz oficiāli nav atzīta, tomēr ļoti mazticams, ka autoražotāji ieguldītu lielus līdzekļus platformas izstrādei vienam modelim. Tāpat pagaidām arī baumu līmenī netiek pieminēts laiks, kad mazāks “Nissan” elektriskais krosovers varētu parādīties pārdošanā, tomēr konkurence dažādos elektroauto tirgus segmentos tikai pieaug un “Nissan” ar šādu auto ilgi nevar kavēties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma