Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” 1. ceturksnī kārtējo reizi uzstādījusi savu auto pārdošanas rekordu

    Jaunākie raksti

    “Tesla” izziņojusi šā gada 1. ceturkšņa pārdošanas datus un, kā tas bija prognozējams jau iepriekš, ražotājs labojis rekordus. 2021. gada 1. ceturksnī pārdoti gandrīz 185 tūkstoši mašīnu.

    Elektroauto ražotājs jau pērn uzstādīja pārdošanas rekordus gan gada griezumā, gan arī pēdējā ceturksnī, un nebija nekādu pazīmju, ka “Tesla” grasītos piebremzēt. Lai arī uzņēmums saskārās ar dažādām problēmām, piemēram, ražošanas apturēšanu procesoru trūkuma dēļ, ceturkšņa pārdošanas rekords kārtējo reizi labots.

    Šī gada sākumā praktiski netika ražoti “Model X” un “Model S”, jo ražošanas līnijas bija jāpielāgo atsvaidzinātajām versijām, līdz ar to lielākā daļa šo modeļu pārdošanas apjoma ir noliktavas rezervju iztirgošana.

    Salīdzinot ar pagājušā gada 1. ceturksnī, “Tesla” pārdošanas apjomu pieaugums ir iespaidīgs – pērn šajā laikā tika piegādāti 88 tūkstoši auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    06.04.2021 08:40

    Visi tie pieaugumi augošam uzņēmumam izklausās pēc bērna, kurš atkal izaudzis no savām biksēm. Lai izaug līdz maksimumam un tad plātās ar pieaugumu! :) Salīdzinājumam, pat kaut kāda štrunta Lada mēnesī realizē 30k automobiļu.

    Last edited 2 years ago by Skābene
    Reklāma