Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts elektriskais “Hummer” ar 830 zirgspēku jaudu

    Jaunākie raksti

    Elektriskais “Hummer” pie klientiem ieradīsies nākamā gada beigās un 2023. gada sākumā, bet “General Motors” prezentējuši mašīnas krosovera versiju – pretstatā tradicionālajai pikapa virsbūvei, šajā versijā auto būs slēgta kravas kaste un ārpusē piestiprināts rezerves ritenis. Šī auto interesantākā daļa – tam būs 830 zirgspēki.

    Plānots, ka mašīna ar vienu uzlādi varēs nobraukt apmēram 480 kilometrus, bet līdz 100km/h tā ieskriesies 3,5 sekundēs. Elektriskais “Hummer” izmantos trīs elektrisko motoru sistēmu, bet “Ultium” baterijas būs iespējams lādēt ar 300 kW jaudu. Šis “Edition 1” modelis būs nopērkams par 105 tūkstošiem dolāru.

    Drīz pēc tam sekos arī citas, lētākas versijas – “EV3X” būs identiska specifikācija, taču tas vairs nebūs viens no pirmajiem elektriskajiem “Hummer”, tāpēc maksās 100 tūkstošus dolāru. “EV2X” izmantos divus elektriskos motorus, attīstot 625 zirgspēkus un tā cena būs 90 tūkstoši dolāru. Visbeidzot, 2024. gadā tiks piedāvāta arī pati vienkāršākā “EV2” versija, kas maksās 80 tūkstošus dolāru.

    Auto būs sagatavots bezceļu braukšanai un aprīkots ar sistēmu, kas ļauj auto pacelt par aptuveni 18 centimetriem, lai pārvarētu šķērsli. Tāpat auto būs pieejama arī “General Motors” izstrādātā “SuperCruise” sistēma, kā arī citas papildopcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma