Web Analytics
More
    Reklāma

    Casio izlaidīs G-Shock sērijas pulksteni ar Google Wear OS

    Jaunākie raksti

    Pulksteņu ražotājs Casio izlaidīs savu pirmo G-Shock sērijas pulksteni, kas būs aprīkots ar Google viedpulksteņu operētājsistēmu Wear OS, kas šo pulksteni padarīs ne tikai par digitālo laikrādi.

    G-Shock pulksteņa modeļi jau izsenis ir pazīstami ar savu izturīgo un salīdzinoši sportisko dizainu, un jaunais GSW-H1000 modelis būs daļa no G-Squad Pro sērijas ar viedpulksteņa funkcionalitāti. Tāpat tam būs no titāna veidota aizmugure, kas ļaus to izmantot līdz pat 200 metru dziļumam ūdenī. Jaunais viedpulkstenis būs aprīkots ar divu kārtu ekrāniem, no kuriem viens būs melnbalts un rādīs tādu informāciju kā laiku, datumu un noieto soļu skaitu, bet zem tā atradīsies krāsu displejs, ļaujot apskatīt karti, paziņojumus un citu informāciju.

    Reklāma

    Papildus tam G-Shock pulkstenis ir aprīkots ar iebūvētu GPS, kompasu, barometru, augstuma mērītāju un daudzām citām ierastām mūsdienu viedpulksteņu iespējām. Protams, ir pieejami dažādi populārāko sporta veidu režīmi. Vienīgais mīnuss ir viedpulksteņa darbības ilgums, jo ar ieslēgu krāsu displeju tā būs tikai pusotra diena, bet izmantojot mainīgo pulksteņa displeja režīmu , to būs iespējams pagarināt līdz pat vienam mēnesim.

    GSW-H1000 modelis būs pieejams trīs krāsās: melna, sarkana un zila. Tā cena būs 700 USD, bet Eiropas G-Shock lapā pie šī modeļa vēl nebija publicēta oficiālā cena EUR, tikai pieejama tehniskā informācija. Sagaidāms, ka pārdošanā pulkstenis varētu nonākt maija vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma