Web Analytics
More
    Reklāma

    Vivo X60 viedtālruņa kamera tapusi sadarbībā ar Zeiss

    Jaunākie raksti

    Ja neesi kameru izveido nodevis kādam vēsturiskam un skaļam fotoaparātu vai objektīvu ražotājam, tad tavs viedtālrunis nav īstens flagmanis. Vai vismaz tā izskatās, kad palūkojamies uz lielajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem.

    OnePlus pavisam nesen iepazīstināja ar OnePlus 9 un OnePlus 9 Pro, kas saņēmuši Hasselblad pielāgotu kameras programmatūru, bet jau nākamajā reizē no OnePlus un Hasselblad sadarbības gaidāmas īstenas Hasselblad kameras viedtālruņos. Huawei jau gadiem sastrādājas ar Leica, un šis ir viens no jēdzīgākajiem sadarbības projektiem, ko gan pabojājušas Ķīnas un ASV attiecības.

    Reklāma

    Vivo izziņojis X60 sērijas viedtālruņus, turklāt tie tiks pie kamerām, kas tapušas kopā ar Zeiss.Vivo X60 Pro+ modelis saņēmis četras galvenās kameras (50 + 48 +32 + 8 megapikseļi) un 32 megapikseļu pašiņu kameru. Vivo X60 Pro+ ir 6.56 collu AMOLED ekrāns ar 120 Hz un šī gada jaudīgākais Qualcomm Snapdragon 888 procesors kopā ar 12 GB RAM un 256 GB atmiņu.

    Vivo uzsver, ka X60 Pro+ ir zibenīgs autofokuss, kā arī netiek noniecināta 32 megapikseļu pašiņu kamera, kas arī spējot uzņemt ļoti labas fotogrāfijas. X60 Pro+ kameru objektīviem ir Zeiss T* Coating (pārklājums), kas samazinot gaismas atspīdumus un uzlabo gaismas nonākšanu uz gaismjutīgās matricas.

    Vivo X60 Pro un Vivo X60 ir tas pats ekrāns, bet viedtālruņus darbina Qualcomm Snapdragon 870, kā arī tiek izmantotas tikai 48 + 13 + 13 megapikseļu kameras. X60 ir pieejams ar 8 GB RAM un 128 GB atmiņu, bet X60 Pro ir ar 12 GB RAM un 256 GB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma