Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauns Xiaomi Mi Mix varētu apsteigt Huawei ar nākamās paaudzes objektīvu viedtālrunī

    Jaunākie raksti

    Iepriekš tika baumots, ka Huawei esot tikai pāris soļu attālumā no tā dēvēto šķidro lēcu izmantošanas kameru objektīvos. Ar jaunā tipa objektīvu uzbūvi Huawei iegūšot labāku attēla stabilizāciju un zibenīgu autofokusu. Tiek pat lēsts, ka Huawei ar tā dēvēto šķidro lēcu izmantošanu varētu samazināt autofokusa ātrumu līdz dažām sekundes tūkstošdaļām, tādējādi viedtālruņu kameras fokusētos vienlīdz ātri ar cilvēka aci.

    Pirmais Xiaomi Mi Mix sērijas viedtālrunis debitēja 2016. gadā, pie mums pat viens Mi Mix modelis sabija uz apskatu. Tagad paziņots, ka jau nākamās nedēļas sākumā Xiaomi iepazīstinās pasauli ar jaunu Mi Mix viedtālruni.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka jaunais Mi Mix būs lokana ekrāna viedtālrunis, jo Mi Mix sērijā ražotājam patīk eksperimentēt. Bet visai skaidri zināms, ka Mi Mix jaunais modelis atnāks ar tā dēvēto šķidro lēcu izmantošanas kameru objektīvos, tādējādi aizliekot priekšā kāju Huawei, kas arī vismaz baumu līmenī cierēja šajā virzienā.

    Teorētiski šāda šķidra materiāla lēca vai lēcas var ne tikai veikt fokusēšanos, bet arī padarīt vienu kameras aci gan par platleņķa, gan arī par telefoto kameru. Nevajag gan arī piemirst, ka Xiaomi patīk ik pa laikam šo to sasolīt, bet tā arī līdz pircējiem nenogādāt. Labs piemērs ir Xiaomi Mi Mix Alpha, kas tā arī nav pie plašāka pircēju loka nonācis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    26.03.2021 11:55

    Redzēs, kā veiksies ar lēcas apduļķošanās problēmas novēršanu.

    Reklāma