Web Analytics
More
    Reklāma

    Nopludināti attēli ar saražotiem “Nissan 400Z” sporta auto

    Jaunākie raksti

    Tīmeklī noplūduši fotoattēli ar jaunajiem “Nissan 400Z” sporta auto, kuri, acīmredzot, atrodas uzglabāšanas telpā. Cik saskatāms fotoattēlos, ražošanas versijā ir pāris atšķirības ar iepriekš redzēto “Z Proto” konceptu.

    Reklāma

    Kā vēsta “400ZClub”, mašīnas redzamas “Nissan” rūpnīcā Točigi pilsētā. Viens no fotogrāfijās redzamajiem auto ir tumši pelēks, atgādinot iepriekšējos “350Z” un “370Z” modeļus.

    Viena no pamanāmākajām pārmaiņām ir radiatora reste – konceptauto versijā tā bija melna, savukārt ražošanas versijā restes augšējā daļa ir hromēta, krietni samazinot restes plašuma efektu. Aizmugurējā daļa būtībā saglabājusies neskarta no koncepta, piemēram, pakaļējiem lukturiem neskartiem nonākot arī ražošanā.

    Arī salonā mašīna vairāk vai mazāk atgādina konceptu, modernizētajam priekšējam panelim nonākot līdz ražošanai bez būtiskām pārmaiņām. Lai arī salona fotogrāfijā redzams, ka konkrētais auto aprīkots ar automātisko ātrumkārbu, “Nissan” apliecinājis, ka mašīnai būs arī manuālā pārnesumkārba. Plašāka tehniskā specifikācija joprojām nav zināma, tomēr zināmu ieskatu varētu sniegt videospēlē “Project Cars 3” iekļautais prototips.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    25.03.2021 11:36

    Patīk. Var tiešam sajust veco 240z (purns) un 300zx (pakaļa un arī v6 turbo) vēsmas. Varbūt bez Gozna Nissan atkal paliks interesants. Prieki ka ražos. Bet nu nebūs te nekāds 30K BRZ līmenis, būs ganjau savu 40-50K.

    Reklāma