Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēlē “Project Cars 3”, iespējams, atklāta topošā “Nissan Z” sporta auto specifikācija

    Jaunākie raksti

    “Nissan” līdz šim rūpīgi slēpis lielāko daļu topošā “Nissan Z” sporta auto specifikācijas. Tomēr tagad mašīnas prototipa versija iekļauta videospēlē “Project Cars 3”, kas tādējādi mums ļauj gūt ieskatu, ko tad autoražotājs iecerējis savai ilgi gaidītajai sporta kupejai.

    “Nissan Z Proto” automašīna iekļauta videospēlē, bet videospēļu radītājiem patīk demonstrēt mašīnas specifikāciju – jaudu, svaru un citas lietas, lai spēlētāji pirms došanās trasē zinātu, tieši kādu auto viņi izvēlas. Tā tas ir arī šajā gadījumā – virtuālais “Nissan Z Proto” spēj attīstīt 444 zirgspēkus un sver 1475 kilogramus.

    Reklāma

    Tas nozīmētu, ka topošais “Nissan” sporta auto ir jaudīgāks un vieglāks nekā aizejošais “370Z” (šim auto Eiropas versijā ir 344 zirgspēki un sver nedaudz vairāk kā 1500 kilogramus. Ja videospēles specifikācija atbilst taisnībai, tad “Nissan Z” ir jaudīgāks un vieglāks arī par savu, iespējams, galveno sāncensi “Toyota Supra” – 382 Zs un 1542 kilogrami jaudīgākajā izpildījumā. Starp citu, šo abu mašīnu specifikācijas precīzi attainotas “Project Cars 3” videospēlē. “Nissan” iepriekš apstiprinājis, ka gaidāmajā mašīnā tiks izmantots uzlabots V6 motors ar divām turbīnām, tāpēc jaudas pieaugums noteikti ir sagaidāms. Zināms arī tas, ka auto būs aprīkots ar 6-pakāpju manuālo ātrumkārbu.

    Protams, tas, ka auto ir iekļauts videospēlē tieši ar šādu specifikāciju nenozīmē, ka tieši tādu auto sagaidīsim brīdī, kad “Nissan” prezentēs ražošanas versiju. No otras puses, “Project Cars” izstrādātāji lepojas ar autentiskumu, allaž cenšoties pēc iespējas labāk atainot automašīnu uzvedību. Tieši tas pats darīts arī ar šo “Nissan Z Proto”.

    Ar mašīnas prototipu braucis videospēles veidotāju galvenais mašīnu dizaineris Jans Friškorns, kurš jau 10 gadu garumā izmēģinājis visas mašīnas, kuras iekļautas spēlē. “Zinot, ka mašīna ir izveidota tik tuvu īstenībai, cik to atļauj mūsdienu simulāciju tehnoloģijas, tā ir tiešām īpaša sajūta. Vēl īpašāku to padara apziņa, ka ar šo prototipu jebkad dzīvē izbrauks tikai saujiņa “Nissan” testu braucēju, tas viss ir tiešām lieliski,” stāsta Friškorns.

    “Nissan” nav apstiprinājis vai noliedzis šo informāciju, paskaidrojot, ka autoražotājs nesniedz informāciju un nekomentē nākotnes produktus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    10.03.2021 14:24

    Izskatās pēc 370Z modernizācijas, kas bija smagi pārbūvēts 350Z. Nesūdzos, prieks ka vēl citi ražo sporta kupejas ar pakaļpiedziņu, nevis ka tik paceltos-minivenus jeb kR0sOveRu5 štancēt.

    Reklāma