Web Analytics
More
    Reklāma

    “WallStreetBets” ziedo vairāk nekā 350 tūkstošus dolāru gorillu labdarības fondam

    Jaunākie raksti

    “Apes together strong” – tāds ir viens no “Reddit” /”WallStreetBets” kopienas moto, kas nu pārvērties arī kādā reālā darbā. Kopienas dalībnieki ziedojuši vairāk nekā 350 tūkstošus ASV dolāru labdarības organizācijām “Dian Fossey Gorilla Fund” un “World Wildlife Fund”, kuras atbalsta savvaļā mītošas gorillas.

    Lielāko daļu no ziedojuma jeb ap 350 tūkstošus USD saņēma “Dian Fossey Gorilla Fund”. Tās prezidente un izpilddirektore Tara Stoinski šo fondu raksturo kā pasaulē lielāko un ilgāk darbojošos organizāciju, kas pilnībā fokusēta uz gorillu aizsargāšanu.

    Reklāma

    Organizācija paziņojusi, ka saņemtais finansējums pilnībā tiks novirzīts tās vadītajām programmām, kuru mērķis ir visa gada garumā izsekot, uzraudzīt un pētīt savvaļā mītošās gorillas un to dzīves vietas. Tāpat daļa “Reddit” lietotāju uzņēmušies rūpes un simboliski savā aizgādībā sešu dienu laikā paņēmuši 3500 savvaļā dzīvojošas, apdraudētas gorillas. “Dian Fossey Gorilla Fund” norāda, ka parastā nedēļas nogalē cilvēki uzņemas rūpes par vidēji 20 gorillām.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms
    22.03.2021 17:17

    Apes Together Strong

    Aplams
    23.03.2021 00:39
    Reply to  Toms

    stronk.

    kursors ir tads bumeru pasakums ka man ir kauns reali, ka es te vispar ienaku. kkads igaunju portals, uzzinasim, sadarbiba ar citadeli, ka gamestop akciju cena squeeze bija kkādu menesi pec notikuma un zigurds teiks -aiaiai es teicu, ka nevajadzeja ieguldit caur trading212 vai revolut jo man tad nenak nauda, jus mazi nejegas

    Kursors.lv
    23.03.2021 08:44
    Reply to  Aplams

    Traki, vai ne?

    gorilla
    22.03.2021 17:52

    Cerams nākotnē arī kursors paņems savā paspārnē kādu gorillu, jo tad būs lētāks darbaspēks un varbūt vēl vairāk šādu tehnoloģisku rakstu :)

    Kursors.lv
    22.03.2021 21:06
    Reply to  gorilla

    Lūdzu, atsūti savu CV uz kristaps@kursors.lv un palūkošu vai būsi mums derīgs ;)

    Reklāma