Web Analytics
More
    Reklāma

    Cherry MX mehānisko tastatūru slēdzīši beidzot nonāk Alienware klēpjdatoros

    Jaunākie raksti

    Cherry MX mehānisko tastatūru slēdzīši ir sava veida stila un piederības apliecinājums geimeriem un citiem datoru trakuļiem. Man pašam ir klusu jāatzīst, ka esmu padevies šim trakumam un ikdienā izmantoju tā dēvēto TKL izmēra (taustiņu skaita) tastatūru ar Cherry MX Brown slēdzīšiem.

    Bet nu pie Cherry MX mehānisko tastatūru slēdzīšiem varēs tikt arī klēpjdatoru lietotāji. Ja iegādāsies jaunākos Alienware m15 R4 un m17 R4 spēlēm paredzētos klēpjdatorus, saņemsi arī ultra-zema profila Cherry MX mehānisko tastatūru slēdzīšus klēpjdatora tastatūrā.

    Reklāma

    Jaunie klēpjdatoriem paredzētie Cherry MX mehānisko tastatūru slēdzīši piedāvā 1.8 mm taustiņa nospiedienu, kā arī tiek vērtēts, ka jaunie Cherry MX mehānismi iztur aptuveni 15 miljonus piespiediena reižu. Alienware m15 un m17 R4 spēlēm paredzētajos klēpjdatoros tastatūras, protams, ir izgaismotas ar AlienFX RGB LED, piedāvājot katram taustiņam noteikt savu krāsu.

    Cherry MX versijas Alienware m15 R4 un m17 R4 klēpjdatoros būs pieejamas no marta pašām beigām. Par Cherry MX mehānisko tastatūru slēdzīšiem gan nāksies papildu piemaksāt ap 150 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma