Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lamborghini” šogad prezentēs divas mašīnas ar V12 motoriem

    Jaunākie raksti

    Kamēr auto pasaule neizbēgami steidz elektroauto virzienā, “Volkswagen” paspārnē esošais “Lamborghini” zīmols un tā pārstāvji dara to, ko pieprot vislabāk – iet pret straumi. Autoražotājs paziņojis, ka šā gada laikā tiks prezentēti divi jauni modeļi, kas būs aprīkoti ar vecajiem labajiem V12 motoriem.

    Neskatoties uz koronavīrusa radīto krīzi visā pasaulē, autoražotājs pērn pārdeva 7430 mašīnas. Tas ir aptuveni 10 procentu samazinājums, salīdzinot ar 2019. gadu, taču tik un tā otrs labākais gads visā “Lamborghini” vēsturē.

    Reklāma

    Šogad itāļu superauto ražotājs atkal ir zirgā un ceļā pretī jauniem pārdošanas rekordiem – plānots, ka šogad sāksies “Huracan Super Trofeo Omologato” tirdzniecība, bet tam sekos vēl divi jauni modeļi, kurus darbinās V12 motors.

    Lai arī šobrīd nav plašākas informācijas par gaidāmajām mašīnām, tiek prognozēts, ka vismaz viena no tām izmantos superkapacitoru sistēmu, kas jau tiek lietota “Sian” modelī, tādējādi jauno auto tehniski padarot par hibrīdu.

    Tiek prognozēts, ka “Lamborghini” šogad pilnībā atgūsies no koronavīrusa radītās krīzes – autoražotāja pārdošanas apjomi šobrīd pārspēj pirmskrīzes laiku 2019. gadā, bet pasūtījumi jaunām mašīnām šobrīd ir deviņus mēnešus uz priekšu, tāpēc rūpnīcas darbiniekiem laika slaistīties nebūs.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ruta Cipija
    21.03.2021 10:13

    Man domāt, ka Knariņam un Ļevitam un arī Dumjpisim ar skinhedu Papavļuku pa šādai noderētu

    Skābene
    22.03.2021 08:55

    Izskatās, ka Labo vēlas nopelnīt uz pēdējiem izmirstošajiem dinozauriem!

    Reklāma