Web Analytics
More
    Reklāma

    “BMW iX” elektriskā krosovera cena būs krietni augstāka nekā sākotnēji gaidīts

    Jaunākie raksti

    Elektriskais “BMW iX” krosovers plānots kā vācu autoražotāja elektriskais flagmanis, klientiem piedāvājot jaunās paaudzes mašīnas. Tomēr sākumcena Ziemeļamerikas tirgū daudzus nepatīkami pārsteigusi – “BMW” par savu jauno krosoveru vēlas vairāk nekā 80 tūkstošus dolāru, kas ir krietni vairāk nekā iepriekš gaidīts.

    Iepriekšējo gadu laikā “BMW” konstanti uzturēja ažiotāžu ap “iNEXT” konceptu, kas kļuva par “iX” modeli. Tāpat autoražotāja pārstāvji iepriekš izteikuši skepsi par “Tesla” spējām piedāvāt “Model 3” par relatīvi saprātīgām cenām, vienlaikus norādot, ka “iX” būs spēcīgs spēlētājs tirgū.

    Nevar noliegt, ka jaunais “BMW” krosovers ir gana spējīgs elektroauto, tomēr tā cena nebūt nav tik konkurētspējīga. “BMW” piedāvājis aptuvenus cenas aprēķinus, kas liecina, ka mašīna maksās vairāk nekā 80 tūkstošus dolāru, kas liek bažīgi raudzīties uz šī modeļa cenām Eiropā. Cenas ziņā gan tas ir salīdzinoši tuvu “Model X”, kas ir konkurents gan izmēra, gan funkcionalitātes ziņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    20.03.2021 11:09

    Tad viņiem vajadzēja nolaist cenu tik zemu lai neviens nepirktu X5? Proporcionāli jaudai un veiktspējai atbilstoša cena.

    es pats
    20.03.2021 16:17

    Jāsaprot tak arī, ka tas ir BMW – premium klases mašīna (nedomājiet par to, ka ar nojātiem BMW pie mums brauc “treniņtērpos ietērpti jaunieši”), atšķirībā no plašpatēriņa Teslām.

    Janis Liepins
    22.03.2021 17:21
    Reply to  es pats

    i3 noteikti nav premium. Šķiet, ka līdzīgi kā jaunieši trenniņbiksēs, brendam piešķir kautkādu vērtību un īpašības (premium). Kut tā ir tikai tirdzniecības zīme ar kuru tirgo gan premium, gan visādus neveiksmīgus hlamus

    Es pats
    23.03.2021 23:46
    Reply to  Janis Liepins

    Tas nav i3, tas ir lielizmēra SUV, un noteikti būs 10x smalkāk nostrādāts nekā lētā tesla, kurai ir neērti krēsli un šķībi sastiprināti paneļi, bet skaņas izolācijas nav vispār. Bet atšķirības ir detaļās, normāls dzērājs arī kandžu vērtēs augstāk par konjaku.

    Ciba
    21.03.2021 12:24

    Mmmm, brēēēndsss

    1616320060381.jpg
    Reklāma