Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung: šogad varam arī nesagaidīt jaunus Galaxy Note viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Samsung oficiāli brīdinājis Galaxy Note viedtālruņu fanus, ka šogad var neizdoties līdz pircējiem nogādāt jaunus Galaxy Note modeļus. Un nav arī tā, ka Samsung būtu apnicis ražot Galaxy Note vai tie būtu kļuvuši maz iecienīti pircēju vidū.

    Samsung uzsver, ka Galaxy Note jauno modeļu problēma slēpjas pusvadītāju piegāžu problēmās, kas vērojamas visā pasaulē. No šīs problēmas cieš videokaršu ražotāji, autoražotāji un daudzi citi.

    Reklāma

    Ja pusvadītāju pieejamības problēmas turpināsies, tad Galaxy Note jaunie viedtālruņi būs gaidāmi tikai 2022. gadā. Bloomberg jau iepriekš ziņoja, ka Samsung gatavojas peļņas kritumam tuvāko ceturkšņu laikā, kura pamatā būs pusvadītāju pieejamības problēmas.

    Te gan jānorāda, ka iepriekš tika runāts, ka Samsung vēlas daļēji atteikties no Galaxy Note viedtālruņiem, kas parasti iznāk rudenī. Samsung vēl arvien atvēlēs ziemas beigas vai agru pavasari Galaxy S sērijas viedtālruņiem, bet rudenī Galaxy Note tiks aizstāti ar lokaniem viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    19.03.2021 13:14

    Sanāk, ka iznākšanas brīdī Note jau būs novecojis, un būs kārtējā Note sērijas izgāšanās.

    Kaspars Baradach
    19.03.2021 17:15
    Reply to  Skābene

    Sanāk, ka atkal palaidi purkšķi peļķē))) es gan atceros tikai vienu note izgāšanos, respektīvi bīstamo 7. Visi pārējie bija lieliski

    REALAIS
    19.03.2021 20:29
    Reply to  Skābene

    Misters drāma un clickbaits.

    Skābene
    22.03.2021 09:28
    Reply to  REALAIS

    Manā skatījumā Samsungs dara visu iespējamo , lai nonivelētu Note sēriju un pārietu uz S sēriju ar irbuli. S21 ir tehniski pārāks par šobrīd pieejamo Note sēriju.
    Kad parādīsies iepauzētā Note sērija, klāt būs arī jaunais S22, kas atkal pēc parametriem izpogās Note sēriju.

    Skutelis
    24.03.2021 08:47
    Reply to  Skābene

    Kaut kā tā izskatās.
    Tiesa pieredze rāda ka vienu paaudzi vecāka note ir nosacīti labāka par aktuālo galaxy sēriju. Baterija, ilgmūžība utt., uz papīra protams tā galīgi neizskatās.
    Nu piemeram 9note vs s10. Utt.

    Reklāma