Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin nācis klajā ar jaunumiem golfa cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Garmin nāk klajā ar papildinājumiem jau iecienītajā GPS golfa produktu sērijā Approach –viedpulksteni Approach S42 Golf, GPS pulksteni Approach S12 un piesprādzējamo GPS izsekošanas ierīci Approach G12. Ierīces piedāvā vairāk nekā 42 000 iepriekš ielādētu golfa laukumu visā pasaulē, uzlabotu akumulatora darbības laiku, kā arī savienojamību ar Garmin golfa lietotni. Tas ļaus izsekot spēlētāja pozīciju un atrašanās vietu, kas, savukārt, atvieglo karšu augšupielādi un statistikas pieejamību.

    “Tehnoloģijas, kas iestrādātas Approach produktu līnijā, paredzētas tam, lai golfa spēlētāji varētu fokusēties uz spēli, vienlaikus nezaudētu konkurētspēju un sakarus plašajā golfa sabiedrībā,” stāsta Dens Bartels, Garmin pārdošanas viceprezidents: “sākot ar viedpulksteņiem un beidzot ar GPS ierīcēm, Approach sērijas jaunumi nodrošinās gan iesācējiem, gan jau pieredzējušiem spēlētājiem izcilu precizitāti, izsmalcinātu stilu un uzmanību katram nūjas sitienam.”

    Reklāma

    Jaunās Approach sērijas ierīces spēs sniegt atbalstu dažāda līmeņa golfa spēlētājiem:

    • Savienojamību ar lietotni Garmin Golf saderīgā viedtālrunī – automātisku rezultātu karšu ielādi, dalība turnīros un līderu statistikas atjaunināšanu, tiešraides rezultātu pārskatu, sitienu analīzi, spēlētāja atrašanas vietas noteikšanu;
    • Savienojamību ar Approach CT10 nūjas sensoriem automātiskai vēziena izsekošanai;
    • 42 000 iepriekš ielādēto golfa laukumu visā pasaulē precīzai attāluma noteikšanai līdz grīna priekšpusei, vidum un aizmugurei, šķēršļu pārraudzībai un citas informācijas iegūšanai.
    • Funkciju Green View, lai redzētu grīna formu un ekrānā pārvietotu karodziņu attāluma noteikšanai līdz bedrītei, neatkarīgi no spēlētāja atrašanas vietas.

    Approach S42 ar 1,2 collu krāsainu skārienjūtīgu displeju iederēsies kā golfa laukumā, tā arī ikdienā. Nokļūstot uz laukuma, golfa spēlētāji var paļauties virkni viedpulksteņa sniegto funkciju: AutoShot, lai izsekotu un automātiski ierakstītu sitienu attālumus, bet ārpus tā – izbaudītu visas iecienītākas Garmin veselības izsekošanas un fitnesa funkcijas. Approach S42 akumulatora darbības laiks ilgst līdz 15 stundām GPS režīmā un līdz pat 10 dienām viedpulksteņa režīmā.

    Gan iesācēji, gan aizrautīgi spēlētāji var paļauties uz praktisko Approach S12 golfa pulksteni ar 1,3 collu saules gaismā viegli saskatāmu, augstas izšķirtspējas displeju, kas izstrādāts, lai iegūtu precīzu informāciju par grīnu, šķēršļiem un citu svarīgu informāciju. Pateicoties jaunajam Big Numbers displeja režīmam, spēlētāji vēl viegli nolasīt jardu skaitu spēles laikā. Savukārt, Approach G12 spēlētājiem ļaus apskatīt svarīgākos spēles datus uz kompaktas GPS ierīces 1,3 collu augstas izšķirtspējas displeja, piesprādzējot to pie jostas vai golfa somas. Approach S12 un Approach G12 baterijas darbības laiks ilgs līdz 30 stundām.

    Approach S42 ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 299,99 EUR; Approach S12 – 199,99 €; un Approach G12 – 149,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma