Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips paziņo par jaunajiem monitoriem ar Advanced In-Cell Touch tehnoloģiju un atvērta tipa ietvaru

    Jaunākie raksti

    Displeji ir mums visapkārt, no mājām līdz biroja videi un publiskām telpām, un daudzi no tiem atbilst dažādām vajadzībām un kalpo dažādām lietojumprogrammām. Skārienjutīgie displeji atbilst konkrētām prasībām. Philips monitoru līnija ar In-Cell Touch tehnoloģiju (B1TC sērija) nodrošina ērtu un ātri reaģējošu pieskārienu pieredzi, kas var paaugstināt ikviena produktivitāti. Tomēr ir scenāriji, kuriem nepieciešami ļoti specifiski, izturīgi un vēl daudzpusīgāki skārienekrāni: informācijas punktiem, kioskiem un veikala lietojumprogrammām. Šādām lietojumprogrammām Philips monitori izlaiž savus jaunos atvērtā ietvara skārienekrāna monitorus (B1TFL sērija), interaktīvos displejus, kas paredzēti uzstādīšanai sabiedriskās vietās.

    Plānas un ātras darbvirsmas pieskāriena pieredze

    Jaunajā B1TC sērijā ir divi modeļi: 23,8” (60,5 cm) 242B1TC un 21,5” (54,6 cm) 222B1TC. Tie iedvesmojušies no Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnoloģijas un projicētā kapacitatīvā pieskāriena, kas nodrošina labāku pārraidi un izcilu reakcijas ātrumu, lai iegūtu ātrāka pieskāriena pieredzi līdz pat 10 punktiem vienlaikus. In-Cell Touch tehnoloģija nodrošina plānu, bezrāmja dizainu 3 malās, savukārt IPS tehnoloģija nodrošina plašu skata leņķi. Displejam ir pretatspīduma pārklājums, kas apvienojumā ar Full HD izšķirtspēju vienmēr piedāvā lielisku attēlu. Tā 3H izturība pasargā to no skrāpējumiem. Dabiskāka, plūstošāka un ātrāka pieskāriena reakcija atbilst jebkuras mājas, biroja vai izglītības lietojumprogrammas vajadzībām – arī pateicoties plug & play saderībai ar Windows 10 un dažādām Android un Linux versijām.

    Reklāma

    Izcila skārienjutība 24 stundas diennaktī

    Jaunajā B1TFL sērijā ir četri modeļi: 23,8” (60,5 cm) 242B1TFL, 21,5” (54,6 cm) 222B1TFL, 17” (43,2 cm) 172B1TFL un 15” (38,1 cm) 152B1TFL. Visiem ir projektspējas (P-Cap) pieskāriena tehnoloģija plūstošai reaģēšanai, kas var viegli uztvert 10 pirkstu galus vienlaikus. Šī tehnoloģija darbojas kā ar pirkstiem, tā arī ar cimdiem1, padarot to par ārkārtīgi daudzpusīgu un piemērotu sabiedriskās vietās. Vēl viena specifiska iezīme ir stikla pārklājums no malas līdz malai ar 7H izturību pret skrāpējumiem, kas ir būtiski drošumam un izturībai pret pieskārieniem un ērtai tīrīšanai vai dezinfekcijai gan telpās, gan ārā. Displejos ir arī papildu spilgtums no 350 nitiem (242B1TFL) līdz 450 nitiem (152B1TFL) un pretatspīduma pārklājums ērtai lietošanai spilgtā apgaismojumā vai pat saules gaismā. Visi četri modeļi ir novērtēti ar IP65 (tikai priekšpuse), un tiem ir sānu blīvējuma putas aizsardzībai pret ūdeni un putekļiem. Arī šie monitori ir gatavi darboties visu diennakti ar vislabākajiem rādītājiem, tāpēc lietotāji var paļauties uz to nepārtrauktu darbību.

    Pilnīga un ērta savienojamība

    Izmantojot tieši uz risinājumiem vērstu pieeju, savienojums ir veidots pēc iespējas ērtāks, neaizmirstot par īpašu lietojumu un vajadzībām. Šiem skārienekrāniem ir savstarpēja saderība ar dažādām Windows, Android un Linux versijām. B1TC sērijai ir VGA, HDMI un DisplayPort ieejas, kā arī trīs USB-A 3.1 savienotāji (viens ar ātru uzlādi, USB-BC 1.2). B1TFL sērija ir aprīkota ar VGA, DVI, HDMI un DisplayPort ieejām, kā arī iebūvētu USB centrmezglu (2x USB-A 3.1), lai pievienotu papildu aparatūru un barošanas ierīces.

    Atvērtā ietvara modeļus var izmantot ainavas, portreta un uz augšu vērstā orientācijā. Montāžas sistēma ļauj izmantot gan VESA opcijas, gan L-kronšteinu sistēmu (iekļauta komplektā), aptverot lielāko daļu instalāciju, savukārt pieslēgtā tālvadības pults kontrolē OSD, nodrošinot to, lai pēc monitora uzstādīšanas tā joprojām būtu viegli pieejama.

    Advanced In-Cell Touchu modeļi ir izstrādāti tā, lai atbilstu dažādiem standartiem, un tiem ir 3 malu bezrāmja plāns dizains ar SmartStand, Z-veida divviru statīvu, kas pielāgojas klientu vajadzībām un paaugstina viņu produktivitāti un ērtības. Ir pieejams arī VESA statīvs.

    Sertificēts ērtībām un izturībai

    Sertifikācijai ir svarīga loma pareizā monitora izvēlē, īpaši publiskās vietās: tie nodrošina vajadzīgo kvalitātes līmeni vai aizsardzību, kas raksturīga tieši šīm lietojumprogrammām, ko bieži raksturo bieža un dažreiz raupja lietošana. B1TFL sērijai ir pamata sertifikāti attiecībā uz drošību un elektronisko apdraudējumu. Turklāt tie ir sertificēti EMI B klasē.

    Tos var izmantot arī uzņēmējdarbībā, personīgajām vajadzībām un izglītībai, tāpēc B1TC sērija piedāvā LowBlue režīmu, Flicker-Free tehnoloģiju un EasyRead, lai nodrošinātu ērtu skatīšanās pieredzi, kas ir ļoti līdzīga lasīšanai no papīra. Turklāt tas ir pilnībā sertificēts ar ES, TCO, EPEAT, TÜV un TÜV Eye Comfort – drošai un izcilai pieredzei un produktivitātei.

    Pieejamība un cena

    • Philips 152B1TFL (2021. gada maijs): 399€
    • Philips 172B1TFL (2021. gada maijs): 449€
    • Philips 222B1TFL (2021. gada aprīlis): 459€
    • Philips 242B1TFL (2021. gada maijs): 469€
    • Philips 242B1TC (2021. gada aprīlis): 309€
    • Philips 222B1TC (2021. gada jūnijs): 279€
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma